Yandex Metrica

Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının ablasının ünlü babası kim?

Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının ablasının ünlü babası kim?

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz kız çocuklarının ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yaptığı açıklama ile bir ablasının daha olduğunu ve onun da babasının ünlü olduğunu ve mahkeme sürecinin devam ettiğini açıkladı. Peki Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının ablasının ünlü babası kim?

Gündem

01.05.2024, 00:35

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın 35 yıl önce yaşadığı bir ilişkinden ikiz kız çocuğu sahibi olduğu ortaya çıkmıştı. Mahkeme sürecinin sona ermesinin ardından biyolojik babasının Metin Aknıpar olduğunu ispat eden Duygu Nebioğlu ve kardeşinin yaşadıkları ülke gündemine oturmuştu. Metin Akpınar tarafından sahiplenilmeyen kızlar yetiştirme yurdunda kaldıktan sonra bir aile tarafından evlat edinilmiş ve hayata tutunmuştu. Duygu Nebioğlu bu kez bir ablasının daha olduğunu ve onun da babasının ünlü bir isim olduğunu açıkladı.

İstanbullular dikkat! 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı: İşte alternatif güzergahlar İstanbullular dikkat! 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı: İşte... Haberi Görüntüle

DUYGU NEBİOĞLU'NUN ABLASI KİM?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu Günaydın'a önemli açıklamalarda bulundu. Duygu Nebioğlu açıklamasında annesini uzun zamandır görmediğini belirtti. Annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım isteyen Nebioğlu bir ablasının daha olduğunu ve onun da babasının oldukça ünlü bir isim olduğunu belirtti. Duygu Nebioğlu'nun ablasının kim olduğu ise magazin gündeminde merak konusu oldu.

'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede görüşecek? 'Cumhurbaşkanının takvimine uyacağız' dedi! Özgür Özel'den 'Külliye' çıkışı: Erdoğan'la nerede... Haberi Görüntüle

DUYGU NEBİOĞLU'NUN ABLASININ BABASI KİM?

Duygu Nebioğlu açıklamasında "Annemin 6 çocuğu var. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor." dedi.  Ablasını babasının kabul etmediğini belirten Duygu Nebioğlu "Ben yine Metin Akpınar'la görüşebildim. Babası, ablamla görüşmeyi bile kabul etmiyor. Ama dava sonuçlanınca benimki gibi uzun süre konuşulacak. Ben nasıl fiziksel olarak Metin Akpınar'a benziyorsam, o da babasına benziyor. Medya dünyasından çok ünlü bir isim. Bu konuya dair daha fazla konuşamam. Annem de galiba bu davanın sonucunu bekliyor. Dava sonuçlanınca ortaya çıkacak diye düşünüyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading