Yandex Metrica

ABD'de yıkılan köprüde kaç kişi öldü? Amerika'da geminin çarptığı köprüde ölen sayısı kaç?

ABD'de yıkılan köprüde kaç kişi öldü? Amerika'da geminin çarptığı köprüde ölen sayısı kaç?

Filmlerde görmeye alışkın olduğumuz korkunç bir kaza ABD'de meydana geldi. Bir gemi köprünün ayağına çarparak köprünün sulara gömülmesine neden oldu. Köprüdeki çok sayıda araç da sulara gömüldü. Çok sayıda kişinin kayıp olduğu bilgisi geliyor. Peki ABD'de yıkılan köprüde kaç kişi öldü? Amerika'da geminin çarptığı köprüde ölen sayısı kaç?

Gündem

25.04.2024, 23:20

ABD'de Singapur bandıralı bir gemi Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsü'nün ayaklarına çarptı. Metal iskelet üzerine kurulu olan köprü çarpışmanın etkisiyle yıkıldı. O anda köprüde olan araçlar da sulara gömüldü.  Çok sayıda aracın ve insanın suya düştüğü belirtilen korkunç kazada kaç kişinin öldüğü sorusu da gündeme geldi. 

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası: Nerdesin aşkım Haberi Görüntüle

ABD'DE YIKILAN KÖPRÜDE KAÇ KİŞİ ÖLDÜ?

Singapur bandıralı bir kargo gemisi ABD'de Francis Scott Key Köprüsü'ne çarptı. Köprü çarpmanın etkisiyle çöktü. 20 kişinin kayıp olduğu bilgisi geldi.  Yetkililer, arama kurtarma ekiplerinin suya düştüğü tahmin edilen en az 20 kişiyi kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden ile yapacağı görüşmeyi erteledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden ile yapacağı görüşmeyi erteledi! Haberi Görüntüle

KÖPRÜDEN KAÇ ARAÇ DENİZİ DÜŞTÜ?

Köprünün yıkılması ile köprüde bulunan araçların da suya gömüldüğü açıklandı. 

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading