Yandex Metrica

ABD'de ağlatan buluşma! Filistinli vatandaş Erdoğan'ın boynuna sarıldı defalarca öptü

ABD'de ağlatan buluşma! Filistinli vatandaş Erdoğan'ın boynuna sarıldı defalarca öptü

Filistinli bir vatandaşın BM zirvesi için ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce boynuna sarılıp defalarca alnından öptü.

Gündem

23.01.2024, 19:51

Birleşmiş Milletler zirvesi için ABD'de bir takım temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin merkezinde açtığı Türkevinde Dünya Liderlerini gruplar halinde ağırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM'de yine Filistin'in haklarını savundu. Ukrayna ve Rusya arasındaki esir takasını sağladı. 

Hakan Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Sorun çözülmezse kriz devam eder Hakan Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Sorun çözülmezse kriz devam eder Haberi Görüntüle

''BAĞIMSIZ FİLİSTİN DEVLETİ KURULMALI''

''Adil, kalıcı ve kapsamlı bir çözüm için başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız ve egemen Filistin Devleti’nin kurulması dışında bir ihtimal yoktur'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail zulmü karşısında Filistin'in haklarını savunmaya devam ederken şu ifadeleri kullandı; ''Başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız Filistin devleti kurulmalı. Yasa dışı işgaller derhal durdurularak,Filistinlilerin can ve mal güvenliği sağlanmalıdır.'' 

Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Haberi Görüntüle

''İKİ DEVLETLİ ÇÖZÜM VİZYONUNA DESTEK VERİYORUZ''

BM kürsüsünden dünyaya seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Orta Doğu coğrafyasında kalıcı barış ve istikrarın tesisi açısından sona erdirilmesini gerekli gördüğümüz İsrail-Filistin ihtilafından ‘’iki devletli çözüm vizyonuna’’ güçlü destek veriyoruz.'' şeklinde konuşmuştu.

Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin? Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi... Haberi Görüntüle

BOYNUNA SARILDI DEFALARCA ÖPTÜ

Dünya genelinde yaşayan Müslümanlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kurtarıcı olarak görürken ABD'deki video bunun en güzel örnekerlerinden biri oldu. Bir Filistin vatandaşı, dünyadaki hukuksuzluk ve adeletsizliğe en sert şekilde yumruğunu vuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce boynuna sarıldı ve defalarca öptü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ayaküstü sohbet eden eden Filistinli, ''Benim için bir rüyadan daha fazla bir şey.'' dedi.

Filistinli vatandaşın sevgisi karşısında duygulanan Erdoğan'a olan inancın görüntüsü sosyal medyada binlerce kez izlendi ve çok sayıda beğeni aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading