Yandex Metrica

28 Şubat zihniyeti devam ediyor! Sokak röportajında başörtülü kadınlara skandal sözler!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde sokak röportajı sırasında kendisine mikrofon uzatılan bir kadın ilçede tesettürlü kadın istemediklerini söyledi. Skandal açıklamalarıyla 28 Şubat zihniyetini bir kez daha gözler önüne seren kadın, karanlık zihniyetini sözlere dökerek "Onların öcü öcü buralarda dolaşmalarını istemiyorum, gitsinler layık olduğu yerlerde yaşasınlar." dedi. 

Gündem

31.03.2024, 18:47

Halkın değerlerine, inancına, kültürüne, siyasi tercihine yapılmış olan darbenin üzerinden geçen uzun zamana rağmen bu zihniyete sahip insanlar toplumun her alanında hala karşımıza çıkabiliyor. Aydın'da sokak röportajında konuşan bir kadın, tesettürlü kadınlar hakkında söylediği skandal sözler ile 28 Şubat zihniyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Haberi Görüntüle

"KAPALILARI İSTEMİYORUZ"

Kuşadası'nda verdiği sokak röportajında İzmirli olduğunu ifade eden kadın, ilçede 'kapalıları' istemediklerini belirtti.

Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı? Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı? Haberi Görüntüle

"ÖCÜ ÖCÜ DOLAŞMASINLAR"

"Burası aydın bir şehir" diyen kadın, tesettürlü kadınlar için "öcü öcü buralarda dolaşmalarını istemiyorum" dedi. Skandal sözlerinin devamında ise "gitsinler layık olduğu yerlerde yaşasınlar." diye konuştu.

 

 

Habere Tepki Ver

0

3

0

0

1

0

0

1

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading