Yandex Metrica

Sitede Ara

Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı?

Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı?

İstanbul'da her gün on binlerce vatandaşın kullandığı Üsküdar-Samandıra metrosunda yaşananlar vatandaşları isyan ettirdi. M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda aksaklıklar devam ediyor. Seferler kalabalık olurken yolcular Altunizade İstasyonu'nda aktarmalı olarak ulaşımlarını sürdürüyor. Peki Üsküdar-Samandıra Metrosu neden aktarma yapıyor? Altunizade durağı açıldı mı?

Gündem

04.05.2024, 11:39

İstanbul'un en çok kullanılan metro hatlarından biri olan M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda yaşanan aksaklık devam ediyor. 24 Nisan'da metro hattını kullanmak isteyenler ulaşımlarını aktarma yaparak tamamlıyor. Metro hattının oldukça yoğun olması nedeniyle vatandaşlar zorlanırken metro hattının ne zaman normale gireceği merakla bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir basımını verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir... Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR SAMANDIRA METROSU NEDEN AKTARMA YAPIYOR?

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı’nda 21 Nisan gecesi eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin kaza yapması sonucu metro hattında aksaklıklar yaşandı.

İki trenin birbirine teması sonucu kuplajlarda hasar oluştu.

50. saat geride kalırken aksaklığın bir süre daha devam edeceği bildirildi. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada hattın 25 Nisan Perşembe sabahı normale döneceği belirtildi.

İsrail polisinin öldürdüğü Türk kim? Hasan Skalenen kimdir, kaç yaşına öldü, nereli? İsrail polisinin öldürdüğü Türk kim? Hasan Skalenen kimdir, kaç yaşına... Haberi Görüntüle

ALTUNİZADE DURAĞINDA AKTARMA YAPILIYOR

Seferler Altunizade İstasyonu'nda aktarmalı olarak yapılıyor. Seferlerde yaşanan yoğunluk vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. 

Duraktaki süreli ekran tabelaları henüz çalışmıyor. 

Yön tabelalarının önünde bekleyen görevliler megafonla duyurular yaparak vatandaşları gidecekleri tarafa yönlendiriyor.

Altunize'de durağından metro hattına geçen vatandaşlara turnikelerden geçtikleri sırada "Gideceğiniz yönün tam tersine gidin." uyarıları yapılıyor. 

Yolcuların ücretsiz İETT otobüslerine binerek Üsküdar yönüne gidebilecekleri aktarıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading