Yandex Metrica

Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Ünlü pastane zinciri Patiswiss'in başarılı CEO'su Elif Aslı Yıldız, iş dünyasındaki başarısı ve liderlik vasıflarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yıldız'ın yaşını, nereli olduğunu ve kariyer yolculuğunu öğrenmek isteyenler var. Peki, Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Gündem

17.05.2024, 03:53

Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız, son dönemde gündemde sıkça yer alıyor. LinkedIn üzerinden bir müşteriye verdiği cevap nedeniyle gelen tepkilerin ardından paylaşımını silen Yıldız, sosyal medya kullanıcılarının merakını artırdı. Peki, Patiswiss CEO'su Elif Aslı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Teröristler hendeklere gömülüyor! MSB duyurdu: 4 terörist daha etkisiz hale getirildi! Teröristler hendeklere gömülüyor! MSB duyurdu: 4 terörist daha etkisiz hale... Haberi Görüntüle

PATİSWİSS CEO'SU ELİF ASLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, ASLEN NERELİ?

Patiswiss çikolata markasının başarılı CEO'su Elif Aslı Yıldız, kariyerine Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olarak başladı. Girişimcilik ruhu ile hareket eden Yıldız, iş dünyasına ilk adımını attığı pastane macerasıyla adından sıkça söz ettirir oldu. Ankara'da 200 metrekarelik bir pastaneyi satın alarak iş hayatına adım atan Elif Aslı Yıldız, buradan yola çıkarak Patiswiss markasını kurdu. Patiswiss çatısı altında üretilen çikolata ve tatlı ürünleri, kısa sürede hem Türkiye'de hem de uluslararası platformlarda büyük ilgi gördü. Elif Aslı Yıldız'ın liderliğindeki Patiswiss, sadece Türkiye'de değil, 35 farklı ülkeye ihracat yaparak küresel bir başarı elde etti.

Yunanistan'ı patlatacaklar diyen Cihat Yaycı: 'Kuzey' dediği ülke 'güney'i almak için gelecek Yunanistan'ı patlatacaklar diyen Cihat Yaycı: 'Kuzey' dediği ülke 'güney'i almak... Haberi Görüntüle

PATİSWİSS OLAYI NE?

İş dünyasını bir araya getiren sosyal medya platformunda benzer türden bir olay yaşandı. Bir kullanıcı, marketten aldığı çikolatanın beyazlaştığını ve küflendiğini fark ettiği ürünün fotoğraflarını hesabından paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading