Yandex Metrica

22 Mart Cuma Van'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Başkale, İpekyolu, Erciş, Tuşba ve Edremit ilçelerinde okul 1 günlük tatil mi?

22 Mart Cuma Van'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Başkale, İpekyolu, Erciş, Tuşba ve Edremit ilçelerinde okul 1 günlük tatil mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarısına göre 22 Mart 2024 Perşembe günü Van'da kar yağışı etkisini gösterecek.Öğrenci ve velilerin dikkatli olması gerekiyor. Van'da buzlanma tehlikesi bulunuyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son dakika uyarısında, Van'ın Edremit, İpekyolu, Tuşba, Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Erciş, Gevaş, Gürpınar, Muradiye, Özalp ve Saray ilçelerinde okulların 22 Mart 2024 Cuma günü tatil edilebileceği açıklandı. Van'ın o ilçelerinde şiddetli kar yağışı etkisini hissettirecek. Peki 22 Mart Cuma günü yoğun kar yağışından dolayı okullar Van'da okullar tatil mi ilan edildi? 

Gündem

23.04.2024, 21:07

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Van için kar yağışı uyarısında bulundu. 21 Mart gecesi başlayacak olan yoğun kar yağışı 22 Mart sabahı Van'da bembeyaz bir görüntüye sebep olacak. Van'ın Edremit, İpekyolu, Tuşba, Bahçesaray, Başkale, Çaldıran, Çatak, Erciş, Gevaş, Gürpınar, Muradiye, Özalp ve Saray ilçelerindeki şiddetli kar yağışından dolayı buzlanma ve don olayları görülebilir.Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Van'da tatil mi edildi? 22 Mart 2024 Cuma günü Van'da okul tatil mi? Van'da hangi ilçelerde okul tatil?

'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi 'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi Haberi Görüntüle

22 MART (YARIN) CUMA VAN'DA OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasından sonra Van'da 22 Mart Cuma günü kar yağışı etkisini ciddi şekilde hissettirecek. Van'lı öğrenci ve veliler okulların tatil olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki 22 Mart 2024 Cuma günü okullar Van'da tatil mi ilan edildi?

İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu Haberi Görüntüle

VAN VALİLİĞİ SON DAKİKA UYARISI: VAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

22 Mart Cuma günü için okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

3

6

1

3

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading