Yandex Metrica

21-22 Mart Hakkari'de okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Yüksekova, Şemdinli ve Merkez ilçelerinde okul 1 günlük tatil mi?

21-22 Mart Hakkari'de okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Yüksekova, Şemdinli ve Merkez ilçelerinde okul 1 günlük tatil mi?

21-22 Mart 2024 Hakkari'de yoğun kar yağışı etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Hakkari'nin Merkez, Çukurca, Derecik, Şemdinli, Yüksekova ilçeleri için kritik uyarılar meteoroloji tarafından yapıldı. MGM Hakkari'de şiddetli kar yağışı olacağını açıkladı. Öğrenci ve veliler 21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü 2024 tarihlerinde okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Hakkari'de okullar  tatil ilan edildi mi? 21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü Erzurum'da okul tatil mi? Hakkari'de hangi ilçelerde okullar tatil?  

Gündem

19.04.2024, 21:01

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21-22 Mart 2024 Perşembe ve Cuma günü için Hakkari'de şiddetli kar yağışı tahmininde bulundu. 21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü Hakkari'nin  çevre illerinde bazı okullar tatil ilan edildi. Veliler ve öğrenciler gözünü Hakkari'de  21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü okulların tatil edilip edilmediğine çevirdi. Hakkari'nin Merkez, Çukurca, Derecik, Şemdinli, Yüksekova ilçeleri için kritik uyarılar yapıldı. Meteoroloji Hakkari için kuvvetli kar yağışının devam edeceğini açıkladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Hakkari'de tatil mi edildi? 21-22 Mart 2024 tarihleri arasında Hakkari'de okul tatil mi? Hangi ilçelerde okullar tatil ilan edildi?

23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23 Nisan'da tatil yapacak mı? 23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23... Haberi Görüntüle

21-22 MART 2024 PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ (YARIN) HAKKARİ OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamalarından sonra Hakkari'de  21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü yoğun kar yağışı olacak. Hakkari'de kar yağışı etkisini ciddi şekilde gösterecek. Peki 21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü okullar Hakkari'de tatil mi ilan edildi?

Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin kullanacağı alternatif güzergahlar... Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin... Haberi Görüntüle

21-22 MART 2024 HAKKARİ'DE HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hakkari'nin Merkez, Çukurca, Derecik, Şemdinli, Yüksekova   ilçeleri için kritik uyarılar yaptı.  Öğrenciler ve veliler Hakkari'de okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki Hakkari Valiliği  ve MEB açıklama yaptı mı?

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf... Haberi Görüntüle

21-22 MART MEB OKUL TATİL İLAN ETTİ Mİ? HAKKARİ VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI MI?

21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü için okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

8

27

1

1

3

0

1

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading