Yandex Metrica

21-22 Mart Ağrı'da okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Ağrı Merkez, Patnos, Doğubayazıt, Diyadin ilçelerinde okul 1 günlük tatil mi?

21-22 Mart Ağrı'da  okullar tatil mi ilan edildi? Yarın kar tatili var mı? 2024 Ağrı Merkez, Patnos, Doğubayazıt, Diyadin ilçelerinde okul 1 günlük tatil mi?

21-22 Mart 2024 Ağrı'da yoğun kar yağışı etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Ağrı Merkez, Doğubeyazıt, Eleşkirt, Hamur, Diyadin, Patnos, Taşlıçay ve Tutak ilçeleri için kritik uyarılar meteoroloji tarafından yapıldı. MGM Ağrı'da şiddetli kar yağışı olacağını açıkladı. Öğrenci ve veliler 21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü 2024 tarihlerinde okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Ağrı'da okullar  tatil ilan edildi mi? 21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü Ağrı'da okul tatil mi? Ağrı'da hangi ilçelerde okullar tatil?    

Gündem

27.04.2024, 08:05

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21-22 Mart 2024 Perşembe ve Cuma günü için Ağrı'da şiddetli kar yağışı tahmininde bulundu. 21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü Ağrı'nin  çevre illerinde bazı okullar tatil ilan edildi. Veliler ve öğrenciler gözünü Ağrı'da  21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü okulların tatil edilip edilmediğine çevirdi. Ağrı'nin Doğubeyazıt, Eleşkirt, Hamur, Diyadin, Patnos, Taşlıçay ve Tutak ilçeleri için kritik uyarılar yapıldı. Meteoroloji Ağrı için kuvvetli kar yağışının devam edeceğini açıkladı. Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Ağrı'da tatil mi edildi? 21-22 Mart 2024 tarihleri arasında Ağrı'da okul tatil mi? Hangi ilçelerde okullar tatil ilan edildi?

20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bugün kimin maçı var? 20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

21-22 MART 2024 PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ (YARIN) AĞRI OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamalarından sonra Ağrı'da  21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü Doğubeyazıt, Eleşkirt, Hamur, Diyadin, Patnos, Taşlıçay ve Tutak ilçelerinde yoğun kar yağışı olacak. Ağrı'da kar yağışı etkisini ciddi şekilde gösterecek. Peki 21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü okullar Ağrı'da tatil mi ilan edildi?

Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne kadar yıkılan bina var mı? Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne... Haberi Görüntüle

21-22 MART 2024 AĞRI'DA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ağrı'nin Merkez, Doğubeyazıt, Eleşkirt, Hamur, Diyadin, Patnos, Taşlıçay ve Tutak ilçeleri için kritik uyarılar yaptı.  Öğrenciler ve veliler Ağrı'da okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Peki Ağrı Valiliği  ve MEB açıklama yaptı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle... Haberi Görüntüle

21-22 MART MEB OKUL TATİL İLAN ETTİ Mİ? AĞRI VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI MI?

21-22 Mart Perşembe ve Cuma günü için okulların tatil edilip edilmediği ile ilgili herhangi bir resmi açıklama henüz yapılmadı. Resmi açıklama yapıldığı taktirde haberimizi güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

1

5

0

1

1

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading