Yandex Metrica

1 Nisan'da İzmir'de okullar tatil mi? İzmir'de 1 Nisan'da okullar açık mı, ders işlenecek mi?

1 Nisan'da İzmir'de okullar tatil mi? İzmir'de 1 Nisan'da okullar açık mı, ders işlenecek mi?

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala veliler ve öğrenciler de seçimden sonra 1 Nisan'da okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar da 1 Nisan'da İzmir'de okullar tatil mi? İzmir'de 1 Nisan'da okullar açık mı, ders işlenecek mi? sorularına yanıt arıyor. Peki İzmir'de anaokulları-anasınıfı 1 Nisan'da kapalı mı açık mı?

Gündem

27.03.2024, 10:44

31 Mart yerel seçimlerde İzmir'den çıkacak sonuç merak ediliyor. İzmir'de yaşayan öğrenciler ve veliler de 1 Nisan'da okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. 1 Nisan'da İzmir'de okullar tatil mi? İzmir'de 1 Nisan'da okullar açık mı, ders işlenecek mi? soruları İzmirliler tarafından sıkça soruluyor. 

Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Erdoğan'a ve Atatürk'e hakaret eden DEM... Haberi Görüntüle

1 NİSAN'DA İZMİR'DE OKULLAR TATİL Mİ?

İzmir'de 1 Nisan'da okulların tatil olup olmadığı henüz belli değil. Seçim akşamı okulların durumu konusunda açıklama gelmesi bekleniyor. 31 Mart'ta güncel duyurular takip edilerek 1 Nisan'da okulların tatil olup olmadığı öğrenilebilir. Ancak Ancak geçtğimiz yıllarda yapılan seçimlerde bir gün sonrası okullar tatil edilmişti. 1 Nisan'da okulların tatil olması beklentisi var ancak bu konuda henüz resmi bir duyuru gelmedi. İzmir'de de okulların tatil olması bekleniyor ancak bu konuda resmi bir açıklama henüz gelmedi. 

Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da kapanacak mı? Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da... Haberi Görüntüle

1 NİSAN'DA İZMİR'DE OKUL VAR MI? 

İzmir'de okulların tatil olup olmadığı 31 Mart akşamı belli olacak. 

(NOT: 1 Nisan'da okulların tatil olup olmadığına dair resmi bir açıklama gelmedi. Sadece okulların tatil olması beklentisi var. Öğrenciler ve veliler 31 Mart akşamı güncel duyuruları takip ederek 1 Nisan'da okulların tatil olup olmadığını öğrenebilirler.)

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading