Yandex Metrica

Youtuber'ların yaşadığı inanılmaz olay!

Youtuber'ların yaşadığı inanılmaz olay!

TheBoss isimli YouTube kanalı, İstanbul'daki sarı taksi sorununa dikkat çekmek için sosyal deney yaptı. Arap turist kılığına girerek taksiye binen ve dolandırılan fenomenler, yaşadıklarına kendileri bile inanamadı.

Genel

23.01.2024, 18:20

İstanbul'da hiçbir şekilde çözüm üretilemeyen bir sarı taksi sorunu yaşandığı herkesçe biliniyor. Sarı taksi bulmanın zaten çok zor olduğu kentte bir yere yabancıysanız dolandırılmadan gitmek de pek mümkün değil. Mesleğine ihanet eden bazı şoförlerin yolcular arasında ayrım  ve özellikle de turistler üzerinden fırsatçılık yapması, vatandaşı çileden çıkarmış durumda.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

YOUTUBERLAR İKİ TAKSİCİ TARAFINDAN DOLANDIRILDI

YouTube'da yaptıkları şaka ve sosyal deney videoları ile bilinen TheBoss isimli kanalın içerik üreticileri, taksicilerin yabancı turistlere olan tutumlarını incelemeye karar verdi. Arap turistler gibi giyinen ve 2 farklı taksiye binen Mert Karakaş ve Burak Tutal isimli fenomenler, yaşadıkları karşısında adeta şok geçirdiler. Zira bindikleri iki taksici de ünlü YouTuberları dolandırmıştı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

21 TL'LİK TUTARI 21 DOLAR OLARAK ÖDEDİLER

Bindiği ilk takside Bostancı'dan Bağdat Caddesi'ne gitmek isteyen Youtuber'lar taksici tarafından bir süre dolaştırıldıktan sonra 21,41 TL'lik tutarı dolar bazında ödediler. Bir sosyal deneyede olduğundan haberi olmayan taksicinin 41 kuruşu almayak, hediye ettiğini söylemesi Youtuber'ları şaşkına çevirdi. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

TAKSİMETREYİ AÇMAYARAK 200 TL İSTEDİ

Youtuber'lar, bindikleri ikinci takside ise tekrardan Bostancı'ya gitmek istediler. Buraya kadar her şey normal olsa da taksici, taksimetreyi açmadı ve sabit fiyat tarifesi bulunduğunu ileri sürdü. Durağa bilgi verirken Arap turist aldığını özellikle dile getiren ve Türkçe bilmediklerini söyleyen taksici, YouTuberlardan aldığı 200 TL'nin üzerini de vermeden gitti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading