Yandex Metrica

Sitede Ara

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek!

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek!

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmeye göre; Türkiye genelinde yağışlı hava hakim olmayacak ancak Ege, Marmara, İç Anadolu'nun batısında kuvvetli lodos ve toz taşınımı görülecek. 

Genel

02.05.2024, 17:01

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde olacak. Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Ankara ve Antalya'nın batı ilçeleri ile Isparta il genelinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor. İç Anadolu’nun batısı ile Batı Karadeniz’de yer yer toz taşınımı görüleceği ve bunun için vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIĞI NASIL OLACAK? 

Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yurt genelinde artmaya devam etmesi, bu hafta içerisinde normallerinin, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz’de 4-6 derece; Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 10-15 derece üzerine kadar çıkması bekleniyor. Rüzgar genellikle güneyli, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, iç ve batı kesimlerde kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50 – 80 km / saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Yargıtay 28'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam edilecek! Yargıtay 28'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam... Haberi Görüntüle

BU İLLER İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteorolojiden, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Burdur, Çanakkale, Denizli, Eskişehir, Isparta, İzmir, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

BU BÖLGELER İÇİN TOZ TAŞINIMI UYARISI 

Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'de yer yer toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Loading