Yandex Metrica

Skywell ne malı? Skywell et5 fiyatı ne kadar? Skywell et5 menzili kaç kilometre?

Skywell ne malı? Skywell et5 fiyatı ne kadar? Skywell et5 menzili kaç kilometre?

İçten yanmalı motorların yerini alması beklenen elektrikli otomobiller ülkemizde hızla yaygınlaşmaya başladı. Elektrikli otomobil alanında Çin'li markalar dünya devlerini geride bırakmış durumda. Türkiye yollarında sıkça görmeye başladığımız Skywell markalı otomobillerin ne malı olduğu da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Skywell Çin malı mı? Skywell et5 fiyatı ne kadar? Skywell et5 menzili kaç kilometre? 

Genel

29.02.2024, 16:46

Skyworth çatısı altında markalaşan Skywell ülkemizde büyük satış rakamlarına ulaştı. Elektrikli otomobil devi haline gelmeye başlayan markanın araçlarına Avrupa'da büyük ilgi var. Fiyat ve performans açısından kıyaslandığında pek çok kişi için tercih edilebilir olan Skywell'in ne malı olduğu konusu kafaları karıştırıyor. 

2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! 2024-KPSS Lisans: Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınav yerleri açıklandı! Haberi Görüntüle

SKYWELL NE MALI?

Çinli teknoloji devi Skyworth firması 1988 yılında, "Çin'in silikon vadisi" olarak adlandırılan ve 40.000'den fazla insanın çalıştığı Shenzhen Yüksek Teknoloji Endüstri Parkı içinde kuruldu. Kısa sürede dev bir mark haline gelen şirketin ürettiği elektrikli otomıobiller dünyanın pek çok ülkesinde satışa sunuldu. Elektrkli otomobil konusunda dünyanın en büyük pazarı olan Çin kendi markalarını da oluşturmaya başladı. 

İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık hava durumu... İstanbul’da kavrulacak: Termometreler ilk kez bu dereceyi görebilir! İşte haftalık... Haberi Görüntüle

SKYWELL ET5 FİYATI NE KADAR?

Skywell ülkemizde pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Skywell ET-5 LR Legend modeli 2024 satış başlangıç fiyatı 1.880.000 TL civarında. Skywell ET-5 LR Exclusive başlangıç satış fiyatı ise 2.800.000 TL seviyesinde. Araçların ikinci el satış fiyatları ise değişkenlik gösteriyor. 

Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim ilk defa açıkladı! Blokları aşamıyor! İstanbul'da sıcaklık bu yıl neden arttı: Uzman isim... Haberi Görüntüle

SKYWELL ET5 MENZİLİ KAÇ KİLOMETRE?

Skywell Skywell ET-5 LR Legend şehir içi menzilinin (WLTP) 642 Km olduğu bilgisi internette yer alıyor. Diğer modellerinin kilometre değerleri değişkenlik gösterebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading