Yandex Metrica

İBB uyumaya devam et! Başakşehir'de su borusu patladı yollar göle döndü

İBB uyumaya devam et! Başakşehir'de su borusu patladı yollar göle döndü

İstanbul'da Başakşehir Yeşilkent Mahallesi bağlantı yolunda İSKİ'ye ait isale hattında patlama sonucu yollar göle döndü. Metrelerce yükseğe fışkıran su drone ile görüntülendi.

Genel

23.01.2024, 19:15

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldiği 2019 yılından bu yana İstanbul'daki sorunları çözememeye devam ediyor. İETT otobüsleri ve metrobüslerin sık sık arızanmasında sonra bu kez de İstanbul Başakşehir'de su borusu patladı; su metrelerce yükseğe fışkırdı, yollar göle döndü.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

Yeşilkent ile Bahçeşehir Bağlantı yolunun kenarındaki İSKİ'ye ait Şahintepe isale hattında vantuz patlaması sonucu yollar göle döndü.  

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

SU METRELERCE YÜKSEĞE FIŞKIRDI

Basınçlı su metrelerce yükseğe fışkırdı. Göle dönen yollarda araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Vatandaş durumu İBB'ye bildirmesine rağmen oaly yerine hiçbir görevlinin gelmemesi dikkat çekti. Tonlarca suyun boşa aktığını gören vatandaş, duruma isyan etti.


VATANDAŞ ŞOKE OLDU

Sabah saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şoke oldular. Yolda İSKi'ye ait Şahintepe isale hattında vantuz patlaması sonucu tazyikli su yaklaşık 15-20 metre gökyüzüne yükseldi. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

5 İLÇEDE SU YOK

Su borusunun patlaması nedeniyle 5 ilçede sular kesildi. Bu bölgeler sırasıyla Arnavutköy, Başakşehir, Esenyurt, Avcılar ve Beylikdüzü.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading