Yandex Metrica

Gönül Dağı dizisi oyuncuları TEKNOFEST'te hayranlarıyla buluştu

Gönül Dağı dizisi oyuncuları TEKNOFEST'te hayranlarıyla buluştu

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi "Gönül Dağı"nın oyuncuları, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e katılarak, hayranlarıyla buluştu.

Genel

08.03.2024, 03:01

Sevilen dizide bir Anadolu kasabasında yaşayan ve hayallerini gerçekleştirmek için pek çok girişimcilik projesine imza atan Taner, Ramazan ve Veysel karakterleri, "66" ismini verdikleri ve tamamen kendi tasarımlarıyla ürettikleri uçaklar ile TEKNOFEST'te hayranlarıyla biraraya geldi.

Ayrıca yer aldıkları "Gönül Dağı" dizisinde amca oğulları karakterine hayat veren genç oyuncular Berk Atan (Taner), Cihat Süvarioğlu (Ramazan) ve Semih Ertürk (Veysel) festivale katılan hayranlarının sorularını yanıtladı.

Sevilen dizide Taner karakterini canlandıran oyuncu Berk Atan, konuşmasında dizinin çok iyi gittiğini belirterek, "Burada da gördüğümüz üzere teveccühünüz çok güzel, teşekkür ediyoruz. İnsanlara yaptığımız işi sevdirebilmek, emeğimizin karşılığını aldığımızı gösteriyor." dedi. 

Sözlerinde "66" aracının hareket etmediğini ifade eden Atan, "66 aslında bir hayal ve bu hayalle birlikte birçok gence ilham olduğumuzu düşünüyorum." açıklamasında bulundu.

Dizinin diğer amca oğulları Süvarioğlu ile Ertürk de hayranlarından gelen sorulara kısa cevaplar verdikten sonra, programın sonunda herp birlikte sahnede hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading