Yandex Metrica

Dua Lipa numarasını paylaştı! Dua Lipa'nın telefon numarası ne, kaç?

Dünyaca ünlü pop yıldız Dua Lipa'dan kafa karıştıran bir hareket geldi. Dua Lipa kişisel X hesabından telefon numarasının da olduğu bir görüntüyü paylaştı. Bu paylaşımın ne amaçla yapıldığı ise bilinmiyor. Ses getiren paylaşımın ardından Dua Lipa'nın telefon numarası ne, kaç soruları şarkıcının hayranları tarafından arama motorlarına sorulmaya başlandı.

Genel

06.03.2024, 22:17

28 yaşındaki Arnavut asıllı İngiliz müzik yıldızı Dua Lipa'dan gelen paylaşım herkesi şaşırttı. Dua Lipa  kişisel X hesabından telefon numarasının da olduğu bir görüntüyü paylaştı. Bu paylaşımın ne amaçla yapıldığı ise bilinmiyor. Ses getiren paylaşımın ardından Dua Lipa'nın telefon numarası ne, kaç soruları şarkıcının hayranları tarafından arama motorlarına sorulmaya başlandı.

Dua Lipa'nın paylaşımını kendisi mi yaptığı yoksa hacker kurbanı mı olduğu konusunda ise bir açıklama gelmedi. 

Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca sakladı! Savunması tüyler ürpertti! Akılalmaz olay: Annesinin cesedini 5 yıl boyunca... Haberi Görüntüle

DUA LİPA TELEFON NUMARASI NE, KAÇ?

Dünyaca ünlü pop yıldız sosyal medya hesabından cep telefonu numarasının da göründüğü bir fotoğrafı yayınlandı. Bu fotoğrafın ne amaçla paylaşıldığı ise henüz bilinmiyor. Hacker saldırısı olabileceğini iddia edenler gibi bunun bir reklam ve tanıtım kampanyası olabileceği de söyleniyor. Dua Lipa yayınladığı fotoğrafa, “Bana yaz” ifadesini ekledi. Lipa’nın paylaştığı fotoğrafta Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletine ait bir telefon kodu ile başlayan numara yer alıyor.

ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler... ÖSYM duyurdu: YKS tercihleri başladı! İşte YKS 2024 tercih kılavuzunda... Haberi Görüntüle

DUA LİPA KİMDİR?

Dua Lipa  22 Ağustos 1995 tarihinde dünyaya geldi. 3 Grammy Ödülü sahibi, İngiliz ve Arnavut şarkıcı ve şarkı yazarıdır. Kariyerine modellik yaparak başlasa da 2015'te Warner Music Group ile anlaşma imzalayarak şarkıcılığa atıldı ve 2017'de kendi adını taşıyan çıkış albümünü piyasaya sürdü. UK Albums Chart'ta üç numaraya kadar yükselen albümden "Be the One", "IDGAF" ve "New Rules" dâhil yedi single çıktı. "New Rules", Birleşik Krallık'ta zirveye yerleşirken ABD'de 6 numaraya kadar ilerledi. 2018'de Lipa, BRIT Ödülleri'nde Britanyalı Kadın Solo Sanatçı ve Britanyalı En İyi Çıkış ödüllerini kazandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading