Yandex Metrica

Bozkurt'taki esnaf: Bu hizmet dünyanın hiçbir yerinde yok

Bozkurt'taki esnaf: Bu hizmet dünyanın hiçbir yerinde yok

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketinin ardından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Bakan Kurum'a teşekkür eden vatandaş Almanya'da devletin aynı özveriyi göstermediğini hatırlattı.

Genel

23.01.2024, 21:58

Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde bir esnafi devletin afetin ardından kendilerini hiç yalnız bırakmadığını dile getirirken, "Bir devletin para dağıttığını hiç görmedik." sözleriyle yardımlar için Bakan Kurum'a teşekkür etti.

Batı karadeniz'de 2 hafta önce meydana gelen sel baskınlarından en fazla hasar alan yerlerin başında gelen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, selin izleri hızla siliniyor.

Afetin ardından bakanlar çalışmaları yerinde inceliyor ve felaketin yaşandığı günden bu tarafa bölgeden ayrılmıyor. Bölgeden hiçn ayrılmayan ve selden etkilenen vatandaşların tüm sıkıntılarını çözmeye çalışan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da talepleri dinleyerek yerine getiriyor.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

BAKAN KURUM'A TEŞEKKÜR ETTİ

Bozkurt'taki Cemal Çaylak isimli bir esnaf, 2 haftalık süre zarfında devletin selzedeleri yalnız bırakmadığını söyleyerek, sürdürülen çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getirip, Murat Kurum'a teşekkür etti.

Geçen ay Almanya'da da görülen sel felaketine atıfta bulunan Çaylak, hayatında böyle bir yardım görmediğini Bakan Kurum'a şöyle anlattı:

"Ben devletim, buradayım. Al oğlum paranı. Borçlarını öde ve yeni dükkanını kur. Bunun teminatını vererek, bu parayı bana verdi. Ben bugün, babamla bile bu şekilde konuşamam. Yani bir bakan ile karşılıklı böyle bir konuşma yapıp, ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Allah bin kere razı olsun."

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

"ALMANYA'DA DEVLETİN PARA DAĞITTIĞINI HİÇ GÖRMEDİK"

Çaylak, Almanya'da yaşanan selde devletin tutumunu hatırlatıp, Türkiye'dekiyle kıyaslayarak, "Bu dünyanın hiçbir yerinde yok.  Ben Almanya doğumluyum, Almanya'da da sel oldu. Hayatımızda böyle bir şey görmediğimiz gibi bir devletin para dağıttığını hiç görmedik.

Yani, Allah bin kere razı olsun. İnanın yani, o kadar mutlu oldum. Binalar yıkılır, yenileri yapılır." dedi.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

"ŞÜPHEM VARDI AMA YÜZDE 100 GİDERİLDİ"

Mesele burada esnafı ayağı kaldırıp, yeniden canlandırmak. Benim şüphem vardı ama şüphelerim yüzde 100 giderildi. Allah bin kere razı olsun. Ayağınıza sağlık."

Murat Kurum, selzedenin söylediklerine karşılık "İnşallah hep beraberiz. Eyvallah çok geçmiş olsun. İnşallah daha iyi olacak." dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading