Yandex Metrica

AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında gerginlik! 'Kendinle karıştırma' kavgası çıktı

AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında gerginlik! 'Kendinle karıştırma' kavgası çıktı

TBMM'de AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında kavga çıktı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in konuşması için 'edebe aykırı' ifadesini kullandı. Tamer ise 'kendinizle karıştırmayın' diye konuşunca kavga baş gösterdi.

Genel

23.01.2024, 18:38

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde konuşma yaptığı sırada Alman gazetelerinin, Türk Tabipleri Birliği'nin açıklamalarına göz önüne alarak TURKOVAC aşısını kötülediklerini ifade etti. 

Tamer konuşmasında, CHP'lilere hitap ederek, "Arkadaşlar, bu bir milli mesele. Her zaman karşımızdasınız, hiç olmazsa bu milli meselede yanımızda olun." diye tepki gösterdi. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

'SİYASİ ETİKE UYGUN DEĞİL' 

Bu konuşma sonrasında söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, AK Parti'li Tamer'den bahsederek, "Siyasi etik ve edebe yakışmayan bir konuşmayı ibretle izledik." diye konuştu. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

CHP'Lİ MİLLETVEKİLİNDEN HAKARET 

Bu sırada AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez'in 'Kendinizle karıştırmayın' demesi sonrası tartışma büyüdü. Altay, Çilez'e "Edepsizin dik alası, daniskası sensin, terbiyesiz herif. 'Kendinle karıştırma' ne demek?" dedi. 

Laf atmaların büyümesi sonucunda AK Parti ve CHP milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. 

Kavga çıkması üzerine TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş birleşime ara verdi. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

'SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MİNNETTARIZ'

Gerginlik bitene kadar ara verildi. Daha sonra birleşimi açan Erdoğmuş, "TBMM olarak sağlık çalışanlarımıza, şimdiye kadar yürüttükleri fedakarca çalışmalarından dolayı minnettarlığımızı ifade ediyoruz. Onlar cana can kattığı için candırlar, onlara her türlü desteğin verilmesi konusunda bu Meclis müttefiktir." diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading