Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'ın Süper Kupa planı: Şanlıurfa'ya Muslera ve Icardi gibi yıldızlar götürülmeyecek

Galatasaray'ın Süper Kupa planı: Şanlıurfa'ya Muslera ve Icardi gibi yıldızlar götürülmeyecek

Gözler 2 Nisan'da gerçekleştirilecek Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda. Burada alınacak karar 7 Nisan'da oynanması planlanan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçını da etkileyecek. İşte detaylar..

Spor

08.04.2024, 01:12

29 Aralık 2023'te Suudi Arabistan'dan oynanması gereken Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı o tarihte oynamamaış ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 7 Nisan 2024'e ertelenmişti. Fenerbahçe, lig ve Avrupa'daki yoğun maç programını gerekçe göstererek bu tarihte oynanacak maçın ertelenmesini talep etmiş ancak federasyon bu talebi kabul etmemişti. 

Serikspor neden U19 takımıyla çıktı? Erokspor Şampiyon oldu mu? Serikspor neden U19 takımıyla çıktı? Erokspor Şampiyon oldu mu? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE MAÇA ÇIKMAZSA...

7 Nisan'daki karşılaşma öncesi Fenerbahçe'de gündem 2 Nisan'da düzenlenecek Olağanüstü Genel Kurul... Toplantıda ligden çekilme dahil birçok konu oylanacak ve hafta sonu oynanaması öngörülen Galatasaray maçına çıkılıp çıkılmayacağı da karara bağlanacak. Fenerbahçe yönetiminin ligden çekilmeye soğuk baktığı ancak Galatasaray'la oynanacak Süper Kupa maçına çıkmama kararı alacağı öğrenildi.

Galatasaray'ı arşa taşıdılar! Son 7 haftada Okan Buruk'un en tehlikeli 3 silahı... Galatasaray'ı arşa taşıdılar! Son 7 haftada Okan Buruk'un en tehlikeli... Haberi Görüntüle

GALATASARAY KUPAYLA İSTANBUL'A DÖNECEK

Konuyla ilgili bir habere imza atan Sabah gazetesi Mehmet Özcan, Galatasaray'ın yıldız oyuncularını Fenerbahçe'yle oynanacak Süper Kupa maçı için Şanlıurfa'ya götürmeyeceğini iddia etti. Fenerbahçe'nin maça çıkmama kararı alması halinde Galatasaray, Icardi ve Muslera gibi oyuncularını götürmeyecek, genç oyuncularıyla sahada 15 dakika bekleyip kupayı İstanbul'a getirecek. Galatasaray'ın kupayı kazanabşlmesi için fiilen Şanlıurfa'daki statta hazır bulunması gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading