Yandex Metrica

Fenerbahçe'den İsmail Kartal'a sert uyarı!

Fenerbahçe'den İsmail Kartal'a sert uyarı!

Süper Lig'in 27. haftasında oynana Kasımpaşa maçının ardından Fenerbahçe yönetimi, İsmail Kartal'ın oyuncu tercihlerini sorgulamaya başladı. Tecrübeli hoca ile yönetimin en kısa sürede görüşme yapacağı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor

22.04.2024, 20:03

Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Fenerbahçe, uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1'lık skorla rakibini mağlup etti.  Sarı lacivertli çalıştırıcı İsmail Kartal'ın oyunu tercihleri yeniden gündem oldu.

Rizespor maçında olduğu gibi Mert Müldür'ü Kasımpaşa maçında da kesen Kartal, Szymanski'yi de kulübeye çekip orta sahada Mert Hakan Yandaş'a şans vermişti.

Lig'in 2. haftadaki Samsunspor müsabakasından sonra 2. kez bir maça yedek kulübesinde başlayan Szymanski, 60. dakika Krunic'in yerine oyuna dahil olmuştu.

Öte yandan Milliyet'in haberine göre İsmail Kartal'ın kadro tercihleri Fenerbahçe yönetimi tarafından da sorgulanmaya başladı.

Beşiktaş için kritik gün! Yeni teknik direktör bugün belli oluyor Beşiktaş için kritik gün! Yeni teknik direktör bugün belli oluyor Haberi Görüntüle

GÖRÜŞME YAPILACAK

Haberde, Fenerbahçe yönetiminin, tecrübeli teknik adam Kartal ile bu konu hakkında bir görüşme yapacağı vurgulandı.

İsmail Kartal bu sezon Fenerbahçe ile ligde çıktığı 27 maçta 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak maç başına 2.59 puan ortalaması yakaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading