Yandex Metrica

Sitede Ara

ESNAFA FAİZSİZ KREDİ İMKANI! KOSGEB kapsamında kobilere 750.000 TL hibe değerinde kredi imkanı!

ESNAFA FAİZSİZ KREDİ İMKANI! KOSGEB kapsamında kobilere 750.000 TL hibe değerinde kredi imkanı!

Esnafları yakından ilgilendiren banka kredileri hakkında yeni bir gelişme meydana geldi. Deprem bölgesindeki KOBİ ve mikro işletmeleri kapsayan yeni kredinin detayları paylaşıldı. Faiz indirimli KOSGEB kredilerinden, deprem bölgelerindeki KOBİ'ler, son 5 yıl içerisinde diğer kamu kurum ve kuruluşlarından faiz ya da hibe almış olsalar bile bu krediden faydalanabilecekler. İşte detaylar...  

Ekonomi

16.04.2024, 21:31

"Türkiye Halk Bankası Anonim Şirketince Esnaf ve Sanatkarlara Kredi Kullandırılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılmasına İlişkin" Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yürürlüğe giren kredi kapsamında, esnaflara kredi imkanı sağlanacak. Mevcut düzenlemede başvuru tarihi itibari ile son 5 yıl içerisinde diğer kamu kurum ve kuruluşlarından hibe desteği niteliğinde yardım alan esnaflar, ikinci kez kredi imkanına sahip olamıyordu.

Alınan karar neticesinde, KOSGEB ile Dünya Bankası arasında 1 Ağustos 2023 tarihinde imzalanan kredi anlaşması kapsamında, ''Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Programı''ndan yararlanan esnaf ve sanatkarlar, düzenlemeden istisna tutuldu.

Rothschild ailesinin bankasından korkutan dolar tahmini: Döviz büroları insan kaynayacak Rothschild ailesinin bankasından korkutan dolar tahmini: Döviz büroları insan kaynayacak Haberi Görüntüle

ESNAFLARA KOSGEB KREDİ İMKANI!

Yeni düzenleme ile birlikte Faiz indirimli KOSGEB kredilerinden, deprem bölgelerindeki KOBİ'ler, son 5 yıl içerisinde diğer kamu kurum ve kuruluşlarından faiz ya da hibe almış olsalar bile bu krediden faydalanabilecekler.

Türkiye doğalgaz ve petrol zengini olmaya adım adım ilerliyor: O bölgemizden de oluk oluk petrol fışkırdı! Türkiye doğalgaz ve petrol zengini olmaya adım adım ilerliyor: O... Haberi Görüntüle

SON 5 YIL İÇERİSİNDE DİĞER KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDAN DESTEK ALAN ESNAFLAR KOSGEB KREDİLERİNDEN FAYDALANABİLECEK!

Deprem bölgesindeki KOBİ ve mikro işletmeleri kapsayan yeni kredinin detayları paylaşıldı. Faiz indirimli KOSGEB kredilerinden, deprem bölgelerindeki KOBİ'ler, son 5 yıl içerisinde diğer kamu kurum ve kuruluşlarından faiz ya da hibe almış olsalar bile bu krediden faydalanabilecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading