Yandex Metrica

Sitede Ara

Eski Fenerbahçeli PAOK'u yaktı: Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda finalde

Eski Fenerbahçeli PAOK'u yaktı: Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda finalde

Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda PAOK'u penaltılarla eleyerek finale çıktı. 

Spor

24.02.2024, 22:33

Teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda PAOK'u konuk etti. Deplasmanda oynanan ilk maçta alınan 1-0 galibiyetin avantajıyla sahaya çıkan yeşil beyazlı ekip, ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın 72. dakikasında Andrija Zivkovic'ten yediği golle 90 dakikayı 1-0 geride tamamladı. Bu sonuç maçın uzamasına neden oldu. 

Uzatma dakikalarında PAOK bir gol daha buldu ve durumu 2-0'a getirerek büyük avantaj yakaladı. PAOK'un golünü 105. dakikada Polonyalı futbolcu Tomasz Kedziora kaydetti. Maçın bu skorla biteceği zannedilirken sahneye Dimitris Limnios çıktı ve 120+9. dakikada durumu 2-1'e getiren golü atarak karşılaşmayı penaltı atışlarına götürdü. 

Galatasaray'dan Sivasspor'a farklı tarife! Yeni rekora imza attı... Galatasaray'dan Sivasspor'a farklı tarife! Yeni rekora imza attı... Haberi Görüntüle

SAMATTA PAOK'U YAKTI

Penaltı atışlarında rakibine 6-5 üstünlük sağlayan Panathinaikos, finale adını yazdıran taraf oldu. PAOK'ta son penaltıyı kullanan bir dönem Fenerbahçe forması giyen Samatta, ayağı kayıp düşünce atışı gole çeviremedi takımının elenmesine neden oldu.

Ve Thibaut Courtois 1 yılın ardından geri döndü Ve Thibaut Courtois 1 yılın ardından geri döndü Haberi Görüntüle

KORKU DOLU ANLAR

PAOK'lu futbolcu Rahman Baba, bir hava topunda rakibiyle çarpışarak bilinç kaybı yaşadı. Hareketsiz şekilde yerde yatan Baba için futbolcular büyük bir panikle sağlık ekiplerini sahaya çağırdı. Hemen sahaya giren sağlık ekipleri futbolcuya müdahale etti. Bilinci açılan Rahman Baba hastaneye kaldırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading