Yandex Metrica

Ünlü kuyumcudan kritik altın uyarısı! Tarih verdi: Yükseliş yeniden başlıyor

Ünlü kuyumcudan kritik altın uyarısı! Tarih verdi: Yükseliş yeniden başlıyor

Altın fiyatları ile ilgili kritik açıklamalarda bulunan Finans Analisti İslam Memiş, gram altında yükselişin devam edeceğini belirterek bu hafta itibariyle altının 1200 TL'ye ulaşacağını söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:28

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın yatırımı yapacaklar ve yapanlara kritik uyarılarda bulundu. Mart ayında borsada toparlanma olacağını söyleyen Memiş, altının da borsaya dayanarak yükselişe geçeceğini söyledi. 

2023'te altının geleceği noktaya aylar öncesinden değinen Memiş bu tahminlerinin hala geçerli olduğunu söyledi. 

Bakan Yerlikaya talimatı verdi: Koruma araç ve koruma polis sayıları azaltıldı Bakan Yerlikaya talimatı verdi: Koruma araç ve koruma polis sayıları... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN BU HAFTA YÜKSELMEYE BAŞLAYACAK 

Memiş konuya ilişkin açıklamada, tahminlerinin hala geçerli olduğunu söyledi. Bu hafta itibarıyla altında 1.200 TL ve üzeri rakamlarla işlem göreceğini söyledi.

Borsada da Mart ayından itibaren toparlanmalar olacağını söyleyen Memiş, elinde nakit olan vatandaşların altına yatırım yapması konusunda tavsiyelerde bulundu.

4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler o formülü sızdırdı 4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler... Haberi Görüntüle

GÜMÜŞE DE YATIRIM YAPILABİLİR 

Memiş, piyasanın yükselişi ile birlikte altının dışında gümüşe de yatırım yapmanın iyi bir seçenek olabileceğini söyledi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading