Yandex Metrica

Ünlü ayakkabı firmasına şikayet yağmuru! 4 aylık ürünler paramparça oldu

Ünlü ayakkabı firmasına şikayet yağmuru! 4 aylık ürünler paramparça oldu

Türkiye'de binlerce mağazası bulunan ünlü ayakkabı markası şikayet yağmuruna uğradı. Binlerce vatandaş sosyal medyada ayakkabıların fotoğrafını çekerek firma hakkında tüketici mahkemesine başvurmaya hazırlanıyor.

Ekonomi

09.02.2024, 18:32

Son yıllarda Türkiye pazarına girerek milyonlarca vatandaşa ayakkabı satmaya çalışan markanın bir rezaleti daha ortaya çıktı. Şikayetvar, Twitter, Instagram ve Linledln gibi sosyal medya platformlarından örgütlenen vatandaşlar, ünlü ayakkabı mağazasına dava açmaya hazırlanıyor.

 

Fahiş fiyatlar için iki bakanlıktan ortak çalışma: Gramaj hilesine ambalaj darbesi geliyor! Fahiş fiyatlar için iki bakanlıktan ortak çalışma: Gramaj hilesine ambalaj... Haberi Görüntüle

4 AYLIK AYAKKABI PARAMPARÇA OLDU

4 ay önce alınan bir ayakkabının paramparça olması vatandaşlar tarafından büyük tepki çekti. 1 gün içinde binlerce şikayet alan ayakkabı firması müşterilerine bile geri dönüş yapmıyor. Firma ayakkabıların geri alınmaması durumunda imha etmekle de tehdit ediyor.

23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık mı, kapalı mı? Bankalar çalışacak mı? 23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİRDİ

Sosyal medya platformu Twitter'da binlerce tweet atılırken, #skecherspismanlıktır etiketi de Türkiye gündemine girdi. Vatandaşlar ünlü firmaya büyük tepki gösterdi.

Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye kadar hibe desteği! Bakan Işıkhan detayları açıkladı! Kendi işinin patronu olmak isteyenlere müjde! İŞKUR'dan 500 bin TL'ye... Haberi Görüntüle

MÜŞTERİLERİN SAĞLIĞINI BOZDU

Ünlü ayakkabı firmasına yapılan bir şikayette ise müşteri sağlından olduğunu iddia etti. Şikayetvar'a yazan müşteri firmadan şikayetçi oldu.

Haber: Mert Domaç

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading