Yandex Metrica

TOGG ona rakip olarak çıkmıştı: TOGG piyasaya çıkınca iflas etmeye yaklaştı!

TOGG ona rakip olarak çıkmıştı: TOGG piyasaya çıkınca iflas etmeye yaklaştı!

Yüksek enflasyon ve kur krizi otomobil üreticilerini gittikçe zorlamaya başladı. TOGG, ona rakip olarak çıkmıştı. Fakat TOGG piyasada güçlü bir şekilde durunca Fisker firması iflas etmenin eşiğine yaklaştı. Elektrikli araç üreticisi Fisker, daha öncelerden de üretimini durdurma kararı almıştı.

Ekonomi

27.04.2024, 12:24

Yüksek enflasyon, otomobil üreticilerini ciddi şekilde sarsmaya devam ediyor. Ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebi ile bir çok otomobil üreticisi zorluk yaşamaya devam ediyor. Elektrikli otomobil üreticisi Fisker, batmanın eşiğinde.

Fahiş fiyatlara boykot çağrısı büyüdü! Tüketici derneklerinden odalara çağrı! Fahiş fiyatlara boykot çağrısı büyüdü! Tüketici derneklerinden odalara çağrı! Haberi Görüntüle

FAİZ ÖDEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREMİYOR

Finansal problemler ile boğuşan ve daha öncelerde üretimlerini durdurmak zorunda kalan Fisker markasının her an iflas bayrağı çekebileceği iddia edildi.

Fisker şirketinin teminatsız tahvillerinin yaklaşık olarak 8,4 milyon dolara varan faiz ödemesini gerçekleştiremediği ifade edildi.

Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Faizler yükselecek mi? Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Faizler yükselecek mi? Haberi Görüntüle

TOGG'UN EN BÜYÜK RAKİBİYDİ

Yerli otomobil TOGG'un en büyük rakipleri arasında yer alan Fisker, borcunu ödeyemeyeceğini ifade ederek geçerli iflas yasaları kapsamında koruma talep edebileceğini açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading