Yandex Metrica

Son dakika: Vatandaşa büyük kolaylık! O banka başvurana 10 bin TL ödeme yapacak

Son dakika: Vatandaşa büyük kolaylık! O banka başvurana 10 bin TL ödeme yapacak

Türkiye'de milyonlarca vatandaşın kullandığı Akbank, müşteri portföyünü genişletmek için ilk defa banka müşterisi olacaklara 10 bin TL nakit kampanyasının duyurusunu yaptı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:02

Yıl içerisinde düzenlediği kampanyalarla vatandaşın nakit ihtiyacına yanıt veren Akbank, yeni kampanyasının duyurusunu yaptı. Bankanın resmi internet sitesinden yapılan duyuruda detaylara yer verildi.

Buna göre, mobil uygulamayı indirerek üye olan vatandaşlar 10 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredinin sahibi olacak.

Bakanlık harekete geçti: Vatandaşın cebine göz diken işletmeye artık geçit yok! 5 ilde sıkı denetim Bakanlık harekete geçti: Vatandaşın cebine göz diken işletmeye artık geçit... Haberi Görüntüle

6 AY VADEYLE ÖDENECEK

Akbank, kampanya duyurusunu şu şekilde yaptı:

"Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 10.000TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan!" 

SGK'dan ek ödeme alma fırsatını kaçırmayın: 8240 TL sosyal yardım ödemesi başvuruları başladı SGK'dan ek ödeme alma fırsatını kaçırmayın: 8240 TL sosyal yardım... Haberi Görüntüle

AKBANK KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan 17.10.2022 – 30.11.2022 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.

Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 15.12.2022 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.

15.12.2022 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.12.2022 tarihine kadar faydalanabilecektir.

Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.
Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir.

Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank, Axess, Wings Card kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,63 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Acil nakit ihtiyaçlarınız kapsamında Akbank müşterisi olarak 10 bin TL faizsiz nakit avans kullanabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading