Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon için tarih verdi: Düşüş eğilimine girecek

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon için tarih verdi: Düşüş eğilimine girecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MÜSİAD tarafından verilen "Türkiye'nin Gücü Ödül" törenine yazılı mesaj gönderdi.  Erdoğan "Enflasyonun özellikle yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine gireceğine inanıyoruz" dedi.  

Gündem

20.05.2024, 07:43

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyon için tarih verdi. Erdoğan, yıl ortasından itibaren enflasyonda düşük beklediklerini söyledi. 

Erdoğan, MÜSİAD tarafından verilen 'Türkiye'nin Gücü Ödül' törenine gönderdiği mesajda "Enflasyonun özellikle yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine gireceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Survivor All Star 2024 şampiyonluk ödülü ne kadar? Survivor'da şampiyon kaç para ödül alacak? Survivor All Star 2024 şampiyonluk ödülü ne kadar? Survivor'da şampiyon... Haberi Görüntüle

"ENFLASYON YIL ORTASINDAN İTİBAREN DÜŞÜŞE GİRECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'MÜSİAD'ın Türkiye'nin Gücü Ödülleri' için bir mesaj yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Enflasyonun özellikle yıl ortasından itibaren düşüş eğilimine gireceğine inanıyoruz. Hayat pahalığıyla mücadelemizi bir tarafında denetimlerin, diğer tarafında tedbir ve düzenlemelerin olduğu çift kulvarlı bir şekilde yürütüyoruz." ifadelerine yer verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading