Yandex Metrica

Son dakika: Bakan Nebati'den 84 milyona müjde! Yeni dönem başladı

Son dakika: Bakan Nebati'den 84 milyona müjde! Yeni dönem başladı

Son dakika haberleri... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, merkezi yönetim bütçesinin kasım ayında 108,3 milyar TL fazla vermesi üzerine yaptığı açıklamada, "Yılsonu bütçe açığının da Orta Vadeli Program tahmininin daha da altında gerçekleşeceğini öngörüyoruz" ifadesini kullandı.

Ekonomi

04.03.2024, 20:10

Son dakika haberleri...Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün açıklanan bütçe rakamlarına ilişkin Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Nebati "Merkezi yönetim bütçemiz Kasım'da 108,3 milyar TL fazla verdi. Böylece, Ocak-Kasım dönemi bütçe açığı 20,4 milyar TL’ye gerilemiştir" ifadelerini kullandı.

Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat etmeli Sahte altın alarmı! Darphane uyardı: Vatandaşlar ve kuyumcular bunlara dikkat... Haberi Görüntüle

"ZORLUKLARI ÜRETİM, İSTİHDAM VE BÜYÜMEYLE AŞACAĞIZ"

Nureddin Nebati'nin konuya ilişkin açıklamaları şu şekilde:

"Zorlukları üretimle, istihdamla ve büyümeyle aşacağız diyerek yola çıkmıştık. Ekonomimizi büyütüp gelirlerimizi artırarak bütçede iyileşme sağlıyoruz. Mali disiplin politikamızın çıktılarını merkezi yönetim bütçe gerçekleşmelerinde de somut bir şekilde görmekteyiz.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a raylı sistem geliyor Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a raylı sistem geliyor Haberi Görüntüle

BÜTÇE KASIM AYINDA 108,3 MİLYAR TL FAZLA VERDİ

Merkezi yönetim bütçemiz Kasım'da 108,3 milyar TL fazla verdi. Böylece, Ocak-Kasım dönemi bütçe açığı 20,4 milyar TL’ye gerilemiştir. 

Yılsonu bütçe açığının da Orta Vadeli Program tahmininin daha da altında gerçekleşeceğini öngörüyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading