Yandex Metrica

Son dakika: Araç sahiplerine kötü haber! Bunu yapmayan 1152 TL ceza ödüyor

Son dakika: Araç sahiplerine kötü haber! Bunu yapmayan 1152 TL ceza ödüyor

Ticari araçlarda kış lastiği uygulaması 1 Aralık'tan itibaren başladı. Zorunlu olarak başlayan uygulamada trafik polisleri lastik dişlerini bir bir ölçerek kontrol etti. Yönetmeliğe uygun olmayan araç sürücülerine 1152 lira ceza kesildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:10

1 Aralık tarihinden itibaren  ticari araçlarda zorunlu kış lastiği kontrolü başladı.

Aksaray'da tarfik polislerilastik dişlerini bir bir ölçerek yönetmeliğe uygun olmayan araç sürücülerine ceza kesiyor.

Benzin, motorin derken şimdi de LPG'ye indirim sinyali: Müjde bu hafta içinde gelebilir Benzin, motorin derken şimdi de LPG'ye indirim sinyali: Müjde bu... Haberi Görüntüle

TİCARİ ARAÇLARA DENETİM

Ticari araçlarda zorunlu kış lastiği denetimlerinde özellikle sabah erken saatlerde işçi, okul servisleri, kamyon ve diğer ticari araçların yoğun olduğu bölgelerde görev alan trafik polisleri tüm ticari araçları tek tek durduruyor. 

Kapalıçarşı gram altın bugün ne kadar (alış-satış) 25 Nisan? Gram, çeyrek, tam altın alınır mı? Kapalıçarşı gram altın bugün ne kadar (alış-satış) 25 Nisan? Gram,... Haberi Görüntüle

1152 TL PARA CEZASI KESİLİYOR

Ehliyet, ruhsat ve yetki belgeleri kontrol edilerek araçların sorgulandığı uygulamalarda polis ekipleri ellerindeki ölçüm aletiyle ticari araçların lastiklerini bir bir ölçüyor. Kış lastiğinin derinliği kamyon, çekici, tanker ve otobüslerde 4 mm’den, kamyonet, minibüs ve otomobil türü araçlarda 1,6 mm’den az olan araçlara bin 152 TL para cezası kesilirken, araç sürücülerine yönetmeliğe uygun olarak lastik takmaları konusunda gün veriliyor. Polis ekiplerinin yaptığı uygulamalar özellikle her gün sabahın erken saatlerinde devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading