Yandex Metrica

Sitede Ara

Benzin, motorin derken şimdi de LPG'ye indirim sinyali: Müjde bu hafta içinde gelebilir

Benzin, motorin derken şimdi de LPG'ye indirim sinyali: Müjde bu hafta içinde gelebilir

Akaryakıta gelen indirim yağmuruna bir yenisi daha eklenmek üzere. Benzin ve motorin fiyatlarına gelen çifte indirimin ardından LPG içinde indirim sinyali verildi. Geçtiğimiz günlerde LPG'ye gelen 1 lira 64 kuruş indirime ek yeni indirim geliyor.

Ekonomi

08.05.2024, 18:52

Jeopolitik gerilimlerin azalması, brent petrol ve dolar kurunda yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansımaya devam ediyor. Yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine ve motorine 1.5 TL'lik indirim yapılacak.

Bakan Bayraktar doğal gaz üretiminde rekoru duyurdu! Asıl müjde Temmuz'da Bakan Bayraktar doğal gaz üretiminde rekoru duyurdu! Asıl müjde Temmuz'da Haberi Görüntüle

OTOGAZ'A (LPG) İNDİRİM MÜJDESİ

Milyonlarca araç sahibi bu haberle birlikte havalara uçarken bir indirim de LPG'den (otogaz) geldi. Sektör kaynaklarından gelen bilgiye göre 3 Mayıs'ta gelen 1 lira 64 kuruşluk LPG indirimine yenisi ekleniyor. 

Ortadoğu'da İran-İsrail geriliminin azalmasıyla birlikte rahatlayan piyasaya araç sahiplerine can suyu oldu. Sektör kaynakları salı gecesi benzin ve motorine 1.5 TL'lik indirim müjdesi verirken, otogazı da ihmal etmedi. Bu hafta içinde bir indirim de LPG fiyatlarına gelecek.

Prim eksiği olanlar emekliliğin tadını çıkartacak: Bağ-Kur'lu esnaflar gözünüz aydın Prim eksiği olanlar emekliliğin tadını çıkartacak: Bağ-Kur'lu esnaflar gözünüz aydın Haberi Görüntüle

BENZİN VE MOTORİNE ÇİFTE İNDİRİM

Uzun süredir indirim sessizliğini 1.5 TL'lik indirim ile bozan benzin fiyatları 41.5 TL seviyesine inecek. Peş peşe indirimlerle kullanıcısını rahatlatan motorin ise uzun süre sonra 39 TL seviyesine gerilecek. Akaryakıt fiyatlarının salı gecesi revize edilmesi bekleniyor. Peki 6 Mayıs akaryakıt fiyatları ne kadar?

İstanbul Avrupa Yakası

Benzin fiyatı: 43.65 TL

Motorin litre fiyatı: 41.07 TL

 

LPG litre fiyatı: 22.47 TL

İstanbul Anadolu yakası

Benzin fiyatı: 43.56 TL

Motorin litre fiyatı: 41.00 TL

LPG litre fiyatı: 21.93 TL

Ankara

Benzin fiyatı: 44.51 TL

Motorin fiyatı: 41.97 TL

LPG fiyatı: 22.37 TL

İzmir

Benzin fiyatları: 44.79 TL

Motorin fiyatları: 42.24

LPG Fiyatları: 22.01 TL

Adana

Benzin fiyatları: 45.14 TL

Motorin fiyatları: 42.62 TL

LPG Fiyatları: 22.24 TL

Muğla

Benzin fiyatları: 44.90 TL

Motorin fiyatları: 42.35 TL

LPG Fiyatları: 22.00 TL

Trabzon

Benzin fiyatları: 45.11 TL

Motorin fiyatları: 42.56 TL

LPG Fiyatları: 22.99 TL

Kocaeli

Benzin fiyatları: 44.46 TL

Motorin fiyatları: 41.86 TL

LPG Fiyatları: 21.93 TL

FED açıkladığı verilerle altında tarihi rekoru bozdu: Gram altın dibe çakıldı! FED açıkladığı verilerle altında tarihi rekoru bozdu: Gram altın dibe... Haberi Görüntüle

AKARTAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Jeopolitik gerilimler, brent petrol ve döviz kurunun doğrudan etkilediği Türkiye akaryakıt piyasası, kdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Söz konusu hesaplamalar sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading