Yandex Metrica

Sigara içenlere kötü haber! Paket başı zam geliyor! Sigaraya zam miktarı belli oldu!

Sigara içenlere kötü haber! Paket başı zam geliyor! Sigaraya zam miktarı belli oldu!

Sigara içen vatandaşlar son zamanlarda söylenti haline gelen zam haberlerini sürekli araştırıyor. Peki sigaraya zam gelecek mi? Sigaraya ne kadar zam geliyor?

Ekonomi

23.01.2024, 20:49

Sigara fiyatları son zamanların en çok merak edilen konularından biri haline geldi. Sigara tiryakileri son dönemde sıkça gündeme gelen sigara fiyatları için araştırmalarını sürdürüyor.

Genel olarak her şeye gelen zamlar sonrası vatandaşlar 'Sigaraya zam geldi mi? sorusuna yanıt arıyor. Öte yandan en çok arananlar arasında Sigara fiyatları ne kadar oldu?' sorusu da yer alıyor.

Sigara fiyatları için gelen haberler sigara tiryakilerini üzecek cinsten. Sigara fiyatına yaklaşık 8-10 TL arasında bir zam yapılacağı son zamanların en çok konuşulanları arasında yer alıyor.

Sigara fiyatları için araştırma yapanlar Özgür Aybaş'ın zamlarla ilgili açıklamalarını merak ediyor.Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aybaş, sigara fiyatları için zam yapılacağını belirtti. Peki, sigara fiyatlarına zam geldi mi? Sigara fiyatlarına ne zaman zam geliyor? Sigara fiyatları ne kadar zam alacak?

Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur getirecek tarihi anlaşma Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur... Haberi Görüntüle

SİGARA TİRYAKİLERİNİ ÜZECEK GELİŞME

Yıl başında sigara fiyatlarına gelen zamlar tiryakileri üzerken yeni gelen zamlar sigara içenlerin ceplerini de yakacak. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara fiyatlarına ilişkin tiryakileri üzecek açıklamalarda bulundu. 

2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası ne kadar aratacak? 2024 Trafik sigortasına zam geldi mi? Mayıs ayında trafik sigortası... Haberi Görüntüle

8 TL'LİK ZAM

Özgür Aybaş, sigara fiyatlarına bir zam daha geleceğini belirtti. Bu sefer okkalı zam geliyor. Normalde 6 ayda bir zam yapılması gereken alkollü içeceklere ve sigara fiyatlarına, artan enflasyon nedeniyle yeniden zamlanacağı ifade edildi. Yılbaşında yapılan 4 TL'lik zammın ardından şimdi de sigara fiyatlarına yüksek oranda zam gelmesi bekleniyor.

Sigara tiryakilerini bekleyen zamların ardından bazı vatandaşlar erkenden sigaralarını almaya başladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading