Yandex Metrica

Sabiha Gökçen'de yürekleri ağızlara getiren olay! Uçakların inişine izin verilmedi

Sabiha Gökçen'de yürekleri ağızlara getiren olay! Uçakların inişine izin verilmedi

Pegasus Havayolları'nın Münih seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, geçtiğimiz gün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı2na inişi esnasında piste giren bir tavşanı ezdi. O anda inişe hazırlanan iki yolcu uçağı pisti pas geçmek zorunda kaldı.

Ekonomi

31.01.2024, 12:14

Pegasus Havayolları'nın Münih seferini yapan yolcu uçağı, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19.13'te teker koydu.

Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat etmezseniz... Altın Uzmanı Şirin Sarı'dan gram altın için yatırımcılara uyarı: Dikkat... Haberi Görüntüle

PİSTTE TAVŞAN GÖRDÜLER

Airbus 320 Neo tipi uçağın pilotu inişin hemen ardından pistte tavşan gördüklerini Hava Trafik Kontrol Kulesi'ne bildirdi. Bu sırada inişe hazırlanan uçaklara izin verilmedi.

Altın ve döviz alacaklara uyarı İslam Memiş'ten geldi: Bu rakamlara artık alışın! Altın ve döviz alacaklara uyarı İslam Memiş'ten geldi: Bu rakamlara... Haberi Görüntüle

4 DAKİKADA EZİLEN TAVŞAN PİSTTEN KALDIRILDI

Bunun üzerine Türk Hava Yolları'nın TK7863 Urmia-İstanbul ile Pegasus Havayolları'nın PC 332 Budapeşte-İstanbul seferini yapan uçakları pisti pas geçmek zorunda kaldı.

4 dakika içinde olay yerine giden ekipler, uçağın ezdiği tavşanı pisten kaldırılmasından sonra hava trafiği normale döndü. Pisti pas geçen her iki uçak da bir müddet sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi.

Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam edecek mi? İşte ekonomistlerin tahminleri... Merkez Bankası'nın faiz kararı yarın belli olacak! Faiz artışı devam... Haberi Görüntüle

PİLOT VE KULE ARASINDAKİ KONUŞMA

Pilot ile hava trafik kontrolörü arasındaki o anlar, telsiz konuşmalarına da yansıdı. Pilot ve kontrolör arasında şu diyalog gerçekleşti:

Pilot: 'Touchdown'da(uçağın inişi) bir tavşan ile karşılaştık. Ezip ezmediğimizi bilmiyoruz.
Kule: "Touchdown'da bir tavşan ile karşılaştık." dediniz doğru mudur?
Pilot: Doğrudur, efendim. Teker koymayla birlikte altımızdan geçti. Ezip ezmediğimizi bilmiyoruz.
Kule: Teşekkür ederim. Sağ olun.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading