Yandex Metrica

Sitede Ara

Ödeme tarihleri belli oldu: Emeklilik ikramiyesi almak isteyenler dikkat! 31 Mart’a kadar dilekçe vermeniz gerekiyor!

Ödeme tarihleri belli oldu: Emeklilik ikramiyesi almak isteyenler dikkat! 31 Mart’a kadar dilekçe vermeniz gerekiyor!

31 Mart'a kadar emeklilik dilekçesini veren EYT'liler bayram ikramiyesi almaya hak kazanırken bu tarihten sonra yatıranlar bu haktan faydalanamayacak. 

Ekonomi

29.03.2024, 21:15

Zamlı bayram ikramiyesinden 31 Mart 2024 tarihine kadar emeklilik dilekçesi veren EYT'liler ile EYT düzenlemesi olmadan da emekliliğe hak kazanan diğer sigortalılar faydalanacak. 

AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak duyuruldu: Her ay 325 euro ödeme! AB destekli proje o illerde başlıyor! SGK'dan son dakika olarak... Haberi Görüntüle

İKRAMİYELER NE ZAMAN ÖDENECEK?

Ramazan Bayramı ikramiyeleri 2-5 Nisan’da hesaplara yatırılacak. Ancak, emeklilik dilekçesi 1 Nisan’dan sonra verilirse bu yılki Ramazan Bayramı’nda ikramiye alınamayacağı paylaşılırken emeklilik dilekçesi 1 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında verilirse EYT’liler Kurban Bayramı’nda zamlı ikramiyeden yararlanabilecekleri ve Nisan ayı içinde vefat eden emeklilerin hak sahipleri de bayram ikramiyesini alabilecekleri bildirildi.

Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın' diyerek uyardı Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın'... Haberi Görüntüle

SON GÜN  NE ZAMAN? 

Emeklilik dilekçesini 31 Mart'tan sonra verenler ise Ramazan Bayramı ikramiyesinden yararlanamayacak. Ancak 31 Mayıs tarihine kadar dilekçesini verirse Kurban Bayramı ikramiyesini alabilecek.  

BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı mı? BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı... Haberi Görüntüle

İKRAMİYELER MAAŞ HİSSELERİ ORANINDA ÖDENİYOR 

Ölen eşinden veya anne-babasından dolayı dul-yetim aylığı alanların bayram ikramiyesi maaşları aldıkları hisseleri oranında ödeniyor. Örneğin, yüzde 50'si oranında dul aylığı bağlanmış olan eşe 1.500 lira; yüzde 25'i bağlanmış olan kızına ise 750 lira ikramiye ödenecek.

Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi! İşte 17 Nisan 2024 güncel altın fiyatları... Altının yönü yeniden değişti! Fed Başkanı'nın açıklamaları piyasaları yeniden hareketlendirdi!... Haberi Görüntüle

BAYRAM İKRAMİYELERİ KİMLERE ÖDENECEK? 

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlar ile şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri bayram ikramiyesi alabiliyor. Bir kişi hem kendi çalışmasından dolayı emekli aylığı, hem de ölen eşinden dolayı dul aylığı alıyorsa sadece kendi emekliliğinden dolayı 3.000 lira ikramiye alacak.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading