Yandex Metrica

Nakit paraya ihtiyaç duyanlara o bankadan kampanya! 100.000 TL ihtiyaç kredisi için tablo yayımlandı!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar bankaların yeni kredi maliyetlerini araştırarak kampanyalardan faydalanmak istiyor. Vade farkları ve düşük faiz oranıyla vatandaşların tercih ettiği banka olan Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi faizi yüzde kaç olduğu merak ediliyor. 

Ekonomi

19.03.2024, 13:53

Ekonomide yeni alınan kararla birlikte enflasyonu azaltmak için kredi musluklarının kısılması istendi. Bu talep doğrultsunda bankalarda buna dair değişiklikler yapıldı. Özel bankalarda çok fazla etki göstermese de kamu bankalarının kredi faizleri yükseldi. Vakıfbank'ın da ihtiyaç kredisi faizi değişince yeni faiz oranında maliyet hesaplamaları yapılmaya başlandı.

AB liderleri tarafını seçti: İran'a yaptırım kararı alındı! AB liderleri tarafını seçti: İran'a yaptırım kararı alındı! Haberi Görüntüle

VAKIFBANK'TAN İHTİYAÇ KREDİSİ

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler Vakıfbank'a başvuru yaptıklarında artık yeni maliyetler üzerinden kredilerini çekebiliyorlar. Bu da önemli bir faiz maliyetini açığa çıkardı. İnsanlar Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde karşılaşacakları faiz oranını merak ediyorlar.

Kalkınma Yolu Projesi 20 milyar dolar katkı sağlayacak: Bakan Bolat duyurdu! Türkiye-Irak ticaret hacmi genişliyor Kalkınma Yolu Projesi 20 milyar dolar katkı sağlayacak: Bakan Bolat... Haberi Görüntüle

YÜZDE 5,04 ORANINDA FAİZ 

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler aylık yüzde 5,04 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. Bu faiz üzerinden maliyet hesaplaması yapılarak müşterilerin ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda karşılaşacakları maliyetler net bir şekilde görülebiliyor.

Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara yükseleceğini açıkladı Savaş öncesi piyasalar: İslam Memiş ons altının kaç bin dolara... Haberi Görüntüle

3 AY ERTELEME İMKANINDAN FAYDALANABİLİRSİNİZ 

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz maliyeti yükseldi ama bu bankanın müşterilere sağlamış olduğu avantajlar devam ediyor. Bu çerçevede müşteriler ihtiyaç kredisi kullandıklarında 3 ay taksit erteleme imkanından yararlanabiliyorlar. 

Lila Kağıt halka arz katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt halka arz ne zaman? Lila Kağıt halka arz katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt... Haberi Görüntüle

KAMPANYANIN DETAYLARI 

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasında vade sürelerine dair de uygulama yapılıyor. 50.000 TL'ye kadar olan krediler 36 aya kadar, 50.000 TL ile 100.000 TL arası ihtiyaç kredileri 24 aya kadar, 100.000 TL üstü ihtiyaç kredileri 12 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. Bu azami vade süreleri oldukça katı bir kural olarak uygulanıyor. Müşterinin finansal durumu ne olursa olsun ihtiyaç kredisi azami vade süreleri aşılamıyor. Banka buna izin vermezken olası bir durumda izin verilmesi halinde BDDK tarafından cezalandırılıyor.

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi maliyetleri belli oldu. 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya aylık 8.378 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kullanılan kredinin toplam maliyeti ise 201 Bin TL'yi buluyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading