Yandex Metrica

Milyonlarca SGK'lıyı sevindirecek haber! 4A-4B-4C'li olanlar sakın geç kalmayın! Biriken paralarınızı toplu şekilde alabilirsiniz!

Milyonlarca SGK'lıyı sevindirecek haber! 4A-4B-4C'li olanlar sakın geç kalmayın! Biriken paralarınızı toplu şekilde alabilirsiniz!

Milyonlarca vatandaşı sevindirecek haber SGK'dan geldi. SGK'da biriken paralar için toplu ödeme yapılacağı ve vatandaşların bunun için geç kalmaması gerektiği ifade edildi.

Ekonomi

23.01.2024, 20:50

SGK'da bulunan paralarına almayan vatandaşlar için önemli bir duyuru yapıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama kapsamında toplu ödeme yapılacağı ifade edildi.SGK'da biriken paralarınızı toplu ödeme ile alabilirsiniz. 

Marketler kek satar gibi altın satıyor: Külçe altınlar iki günde tükendi Marketler kek satar gibi altın satıyor: Külçe altınlar iki günde... Haberi Görüntüle

SGK'DAN VATANDAŞLARA TOPLU ÖDEME 

SGK milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürecek önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama kapsamında prim borcu bulunan vatandaşlara destek sağlanacağı belirtildi. Yapılan destek ödemesi ile birlikte vatandaşların rahat bir nefes alması amaçlanıyor.

Topraklarımızdan çıkartılan doğalgaz satışa başlıyor: Enerjide bağımsızlığa adım adım Topraklarımızdan çıkartılan doğalgaz satışa başlıyor: Enerjide bağımsızlığa adım adım Haberi Görüntüle

Çalışan annelere bakıcı desteği netleşti: O şartları sağlayanlara 325 euro destek... Çalışan annelere bakıcı desteği netleşti: O şartları sağlayanlara 325 euro... Haberi Görüntüle

KISMİ EMEKLİLER İÇİN KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR 

SGK yeni açıklaması ile birlikte prim ödemekte zorlanan vatandaşlar için yeni bir yol haritası oluşturulduğunu belirtti. Vatandaşların emeklilik için sağlam adımlar atarak geleceklerini güvence altına alma fırsatı sunulduğunu belirten SGK, 3600 gün prim ödemesi yaparak kısmi emeklilik hakkı elde edenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kısmi emeklilik hakkından yararlanmak isteyen vatandaşlar prim borçlarını ödeyerek toplu ödeme hakkından yararlanabileceği belirtildi. Toplu ödeme imkanından yararlanmak isteyen vatandaşların 2008 öncesi ve sonrası prim borcunun bulunması gerekiyor.

Kamuda kemer sıkma politikasında uygulamalar başladı: Memurlar için dikkat çeken karar! Kamuda kemer sıkma politikasında uygulamalar başladı: Memurlar için dikkat çeken... Haberi Görüntüle

TOPLU ÖDEME BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Prim borcu bulunan vatandaşlara destek sağlanması amacıyla SGK yeni bir Rota belirledi. Prim borcu bulunan vatandaşların büyük bir avantaj sağlayacağı ifade edilirken destekten yararlanacak kişilerin kısmi emeklilik hakkı elde edeceği vurgulandı. Vatandaşlar kısmi emeklilik hakkının yanı sıra borçlarını ödeyerek birikim yapma imkanı da bulacak. Ödemeler ile birlikte emekliler geleceklerini güvence altına alırken finansal açıdan da rahat bir nefes alabilecek. Toplu ödemeden yararlanmak için istenen şartlar şu şekildedir:3600 gün prim ödemesi yapmış olması,Prim borcu bulunan vatandaşların borçlarını ödemesi şartına sağlanması gerekiyor.Belirtilen bu şartları yerine getiren herkesin SGK'ya başvuru yapabileceği ve toplu ödemeden yararlanabileceği aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading