Yandex Metrica

Mehmetçik'ten Suriye'de bölge halkına yardım eli

Mehmetçik'ten Suriye'de bölge halkına yardım eli

Türk askeri, Suriye'de, yeme içmeden barınmaya, su ve elektrikten eğitim ve sağlığa kadar bölge halkının temel ve insani ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı oluyor.

Ekonomi

23.01.2024, 21:59

Mehmetçik, Suriye'de bölgesel ve küresel barış ve istikrara katkı sağlamaya devam ediyor.

Güvenlik ve huzur ortamını sağlayan Mehmetçik; çocuk, kadın ve yaşlılar başta olmak üzere bölge halkının temel ve insani ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak için gayret gösteriyor. 

Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek: Uzman ekonomist altın için tarih verdi Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek:... Haberi Görüntüle

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Suriye'de terörden temizlenen bölgelerde Suriyeli kardeşlerimizin huzur ve güvenliği için kahramanca ve fedakârca görev yapan barış ve huzurun teminatı Türk Silahlı Kuvvetlerimiz için en büyük motivasyon, umut ve sevgi dolu bakışlar ile tebessüm eden yüzlerdir.

Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın' diyerek uyardı Bu yatırımı yapan servet sahibi olacak: Selçuk Geçer 'fırsatı kaçırmayın'... Haberi Görüntüle

GECE GÜNDÜZ GAYRET GÖSTERİYOR

Güvenlik ve huzur ortamını sağlayan Kahraman Komandolarımız; çocuk, kadın ve yaşlılar başta olmak üzere bölge halkının yeme içmeden barınmaya, su ve elektrikten eğitim ve sağlığa kadar temel ve insani ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak için gece-gündüz üstün bir gayret göstermektedir" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading