Yandex Metrica

Karadeniz gazında yeni gelişme! TPAO duyurdu: Denizin derinliklerine yerleştirildi

Karadeniz gazında yeni gelişme! TPAO duyurdu: Denizin derinliklerine yerleştirildi

Türkiye'nin heyecanla beklediği Karadeniz gazının kullanıma sunulması için yapılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'yi doğal gazda enerji merkezi haline getirecek projelerden biri olan Karadeniz gazındaki son gelişmeyi TPAO duyurdu.

Ekonomi

23.01.2024, 20:08

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Karadeniz gazında kritik bir sürecin daha geride kaldığını duyurdu. Yapılan paylaşımda Sakarya Gaz Sahası’ndaki gaz hattının akış kontrolünü sağlayacak PLET ekipmanlarının Karadeniz’in derinliklerine başarıyla indirildiği bilgisi paylaşıldı.

Otomobil alacaklar elini çabuk tutmalı: O tarihten itibaren satışlara izin verilmeyecek! Otomobil alacaklar elini çabuk tutmalı: O tarihten itibaren satışlara izin ... Haberi Görüntüle

Altın alan zengin olacak: Dünya devleri resmen duyurdu: Neredeyse iki katı olacak Altın alan zengin olacak: Dünya devleri resmen duyurdu: Neredeyse iki... Haberi Görüntüle

"BAK UZAKTAN ÇALINIYOR BİR ZAFER MARŞI"

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sakarya Gaz Sahası'ndaki gaz hattının akış kontrolünü sağlayacak PLET ekipmanları, Karadeniz'in derinliklerine başarıyla yerleştirildi." İfadelerine yer verildi. Paylaşıma ayrıca, "Bak, uzaktan çalınıyor bir zafer marşı, Yürüyelim şu doğmakta olan yarına.." notu düşüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading