Yandex Metrica

İslam Memiş'ten SEÇİM ÖNCESİ altın yorumu! Uzmanların yeni altın yorumu! Gram altın 31 Mart'tan önce...

İslam Memiş'ten SEÇİM ÖNCESİ altın yorumu! Uzmanların yeni altın yorumu! Gram altın 31 Mart'tan önce...

2023 yılında yatırımcılarına en çok kazandıran yatırım aracı olan Altın, 2024 yılında da yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Gram altın serbest piyasda 2500 TL seviyelerine kadar yükselmiş durumda. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni altın tahminlerini açıkladı.

Ekonomi

26.03.2024, 14:04

İslam Memiş, 'cebinde dolar bulunduranlara çok acıyorum' diyerek iddialı bir giriş yapan Memiş, yaptığı açıklamalar ile yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. İslam Memiş seçim öncesi gram altın fiyatlarının hangi yöne doğru gideceği hakkında yeni tahminlerde bulundu.

Merkez Bankası'nın açıklamasından sonra hesaplar sil baştan değişti! İşte memur ve emekliyi temmuzda bekleyen zam oranı Merkez Bankası'nın açıklamasından sonra hesaplar sil baştan değişti! İşte memur... Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARI NEDEN ARTMAYA DEVAM EDİYOR?

“Enflasyonist bir ortamdan geçiyoruz. Vatandaş da enflasyona karşı parasını korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Türkiye’de de en fazla getiri sağlayan yatırım aracı da altındır. Vatandaş eline geçen parayı altına yatırıyor. Sorun tamamen halkın altın alması değil. Sorun geçen yıl Türkiye’de altın ithalatının yasaklanmasıdır. Asıl sorun içerde altının azalmasıdır. Sorunu böyle değerlendirmek lazım”

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading