Yandex Metrica

İslam Memiş altın için FED faiz toplantısını işaret etti! 'Ralli bekliyorum'

İslam Memiş altın için FED faiz toplantısını işaret etti! 'Ralli bekliyorum'

Altın fiyatı bugün 1000 TL bandını aşarak yeni bir rekora imza attı. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş ise gram altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:23

Gram altın fiyatı 1000 TL'yi aşarak rekor kırdı. Kritik uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, FED'in faiz toplantısını işaret ederek yatırımcılara yeni uyarılarda bulundu. 

Memiş elinde nakiti olan yatırımcılar için, "Döviz kurlarında yaşanan bu yükseliş aslında yatırımcısına kısa süreli fırsat sunuyor: Nakite geçme fırsatı. Yaşanan bu yükselişler özellikle ekim ayında gerçekleşecek ve tüm dünyayı etkisi altına alacak küresel kriz öncesi yatırımcıya nakit fırsatı sunacak." sözlerini kaydetti. 

Son dakika: Kamuda tasarruf paketi ne zaman açıklanacak? Bakan Şimşek tarih verdi Son dakika: Kamuda tasarruf paketi ne zaman açıklanacak? Bakan Şimşek... Haberi Görüntüle

1050 YENİ TAKİP EDECEĞİMİZ BANT ARALIĞI OLDU 

Memiş altın fiyatlarında yeni ralliler beklediğini belirterek, "Gram altın fiyatı 980 bandını kırdıktan sonra 1.000-1.050 yeni takip edeceğimiz bant aralığı haline geldi. Euro gibi gram altın da küresel altın fiyatlarında geri çekilme olmasına rağmen yukarı yönlü ataklarına devam ediyor. Ben altın tarafına da sıcak bakmıyorum." diye konuştu. 

İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! Seyahat arası bakın kaç saat sürecek İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! Seyahat arası bakın kaç saat sürecek Haberi Görüntüle

FED TOPLANTISINI İŞARET ETTİ 

FED toplantısını işaret eden Memiş, "Ons altın 1.860 seviyesini test ettikten sonra ABD’den gelen veriler sonrasında 1.847 dolara geriledi. Destek seviyesi 1.820 dolar olmaya devam ediyor. Fed toplantısına kadar 1.780-1.980 Fed sonrası ise 1.880-1.980 aralığı olan yol haritamızda herhangi bir değişiklik yok." ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading