Yandex Metrica

İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! Seyahat arası bakın kaç saat sürecek

İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! Seyahat arası bakın kaç saat sürecek

Bugünden itibaren Sivas- İstanbul arasında ekspres ve aktarmasız yüksek hızlı tren seferleri başladı. İstanbul-Sivas seferi 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul seferi ise 7 saat 8 dakika sürecek.

Ekonomi

11.05.2024, 14:09

Türkiye'nin en önemli hatlarından biri olan Sivas ve Ankara'dan Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile seyahat eden yolculardan gelen aktarmasız Sivas-İstanbul sefer talepleri doğrultusunda çalışmalar tamamlandı. Bugünden itibaren Sivas- İstanbul arasında ekspres ve aktarmasız yüksek hızlı tren seferleri başladı.

İstanbul-Sivas aktarmasız ekspres Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın ilk seferi, düzenlenen törenle 08.40'ta başladı. İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferlerinin ilki, Söğütlüçeşme İstasyonu'ndan kalkan trenle yapılıyor. İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı, 483 yolcu kapasitesine sahip setler kullanılarak işletilecek.

Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: Önceliğimiz tek haneye düşürmek Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: Önceliğimiz tek haneye düşürmek Haberi Görüntüle

SEYAHAT SÜRESİ 7 SAAT SÜRECEK

Sivas’tan saat 13.00’da hareket ederek İstanbul’a 20.08’de, İstanbul’dan da 08.40’ta hareket ederek Sivas’ a 15.58’ de ulaşacak. İstanbul-Sivas seferi 7 saat 18 dakika, Sivas-İstanbul seferi ise 7 saat 8 dakika sürecek.

Yatırımcılar bu durumu hoş karşılamadı: 2 şirket temettü dağıtmayacağını açıkladı Yatırımcılar bu durumu hoş karşılamadı: 2 şirket temettü dağıtmayacağını açıkladı Haberi Görüntüle

TALEPLERE GÖRE DEĞİŞİKLİK YAPILACAK

Ekspres YHT'ler, Sivas-İstanbul arasında Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Arifiye ve Pendik'te duracak. İlerleyen günlerde yolcu taleplerine göre değişiklik yapılabilecek.

Ankara- Sivas Hızlı Demiryolu Hattı'nın hizmete girmesiyle Ankara- Sivas arasındaki mesafenin kısalması ve seyahat süresinin 2 saate düştü. Hat, 1 yılda 971 bin kişi tarafından kullanıldı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading