Yandex Metrica

İNTERNETTE BU KELİMEYİ ARATMAYIN: Google yeni özelliği herkesi şaşırttı: Bilgiler SMS ile gönderilecek

İNTERNETTE BU KELİMEYİ ARATMAYIN: Google yeni özelliği herkesi şaşırttı: Bilgiler SMS ile gönderilecek

Yapay zekanın gelişmesiyle birlikte birbirinden yeni özellikleri kullanıcılarına sunan Google ses getirecek bir özellik ile geliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Hemen hemen her internet kullanıcısının arama motoru olarak kullandığı Google, kullanıcıların arama deneyimini geliştirmek için yeni bir özelliğini kullanıma sunuyor. 

Kullanıcıların aradığını daha hızlı bulması için yapay zeka desteğine başvuran Google, arama sonuçlarını kişiselleştirmeye hazırlanıyor. Google bu özelliği ile kullanıcıların aradığı sonuçlara daha çabuk ulaşmasını hedefliyor. 

Şans Topu çekiliş sonuçları- 14 Nisan 2024 çekiliş sonuçları sorgulama Şans Topu çekiliş sonuçları- 14 Nisan 2024 çekiliş sonuçları sorgulama Haberi Görüntüle

GOOGLE'DAN YENİ ÖZELLİK

Google, kullanıcılara daha doğru verileri sunmak üzere yapay zeka ve makine öğrenme tekniklerini kullanarak kullanıcılarını memnun etmeyi hedefliyor. Bu sayede, kullanıcılar daha az zaman harcayarak istedikleri bilgilere daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilecekler. İşte diğer ayrıntılar...

ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin dolara yükselecek ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin... Haberi Görüntüle

İNTİHAR ÖNLEME MERKEZİNİ ARAYACAK

Arama sonuçlarının daha da derinleşmesi için ayrıntılı verileri yapay zeka desteğiyle kullanıcıya sunacak olan Google ABD'de ise daha ilginç bir yöntemi devreye alıyor. Örneğin intiharla ilgili bir arama yapıldığında, Google Alo 988 gibi bir intihar önleme merkeziyle hemen iletişim kurarak arama yapan kişinin intihar etmesini önleyebilir.

Ancak, Türkiye'de böyle bir uygulama bulunmamaktadır. Bu nedenle, Google'ın Uluslararası İntiharı Önleme Derneği ile ortaklaşa sunduğu özellik, Türkiye'de farklı bir kapsama sahip olabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading