Yandex Metrica

ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin dolara yükselecek

ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin dolara yükselecek

ABD merkezli bankacılık devi Citi analistleri, yayınladıkları raporda, ons altının önümüzdeki 6-18 ay içinde 3.000 dolara yükselebileceğini belirtti. Analistler ayrıca altının ABD faiz oranlarından ve dolardan ayrışmasının riskten kaçınma, güçlü fiziksel tüketim ve merkez bankalarının alımları gibi faktörlerin piyasayı desteklediğini gösterdiğini belirtti.

Ekonomi

23.04.2024, 16:10

Terör devleti İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü.

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğuna saldırısının ülkesinin topraklarına saldırı anlamına geldiğini belirterek, "Kötü rejim bir hata yaptı, cezalandırılmalı ve cezalandırılacak." ifadesini kullanmıştı.

BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı mı? BORÇLAR SİLİNİYOR! Sicil affı ve borç kapatma kredisi TBMM'de onaylandı... Haberi Görüntüle

İRAN, İSRAİL'E İHA SALDIRISI BAŞLATTI

Beklenen oldu ve İran, İsrail'e İHA saldırısı başlattı. Açıklama İsrail devlet televizyonu KAAN'dan geldi. İran operasyonun adını "Gerçek Vaat Operasyonu" olarak ilan etti. Şimdi tüm dünya İsrail'in İran'a ne zaman karşılık vereceğini merak ediyor.

Çikolata yemeyi unutun! Kakao fiyatlarına okkalı zam gelecek: Stratejiler değişecek Çikolata yemeyi unutun! Kakao fiyatlarına okkalı zam gelecek: Stratejiler değişecek Haberi Görüntüle

ALTIN, 3 BİN DOLARA YÜKSELEBİLİR

Ortadoğu'da yaşanan İran-İsrail gerilimi piyasaları derinden etkilerken altın fiyatları rekor seviyelere taşındı. ABD merkezli bankacılık devi Citi analistleri yayınladıkları bir raporda, altının önümüzdeki 6-18 ay içinde ons başına 3.000 dolara yükselebileceğini söyledi.

Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Haberi Görüntüle

JEOPOLİTİK GERİLİMLER YÜKSELİŞİ ARTIRDI

Analistlerin yaptığı analize göre altının son yükselişi jeopolitik gerilimler tarafından kolaylaştırıldı. Hatta daha derin bir riskten kaçınma ortamının fiyatları daha da artıracağı belirtiliyor. Analistler ayrıca altının ABD faiz oranlarından ve dolardan ayrışmasının riskten kaçınma, güçlü fiziksel tüketim ve merkez bankalarının alımları gibi faktörlerin piyasayı desteklediğini gösterdiğini belirtti.

Sakarya Gaz Sahası'nda Fatih Sondaj Gemisi rüzgarı: Günlük 7 milyon kişinin doğalgaz ihtiyacı karşılanacak Sakarya Gaz Sahası'nda Fatih Sondaj Gemisi rüzgarı: Günlük 7 milyon... Haberi Görüntüle

İŞTE 2024 VE 2025 ALTIN FİYATI TAHMİNLERİ

ABD merkezli bankacılık devi Citi, 2024 ve 2025 altın fiyatı tahminlerini sırasıyla yüzde 6,8 artırdı ve 2.350 dolara yükseltti. 2025 yılı için ise yüzde 40 artırıldı ve 2.875 dolara yükseltildi. Spot altın yüzde 0,2 artışla 2.387,92 dolardan işlem görüyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading