Yandex Metrica

Hangi ürünlerin fiyatı sabitlenecek? O liste ortaya çıktı! İçerisinde bakın hangi ürünler var?

Hangi ürünlerin fiyatı sabitlenecek? O liste ortaya çıktı! İçerisinde bakın hangi ürünler var?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde enflasyonla etkin bir mücadele içerisine girilecek. Bu kapsamda vatandaşların tükettiği ortalama 20 kalem ürün belirlenip fiyatlarının sabitlenmesi gündemde olacak. Yağ, un, şeker, bakliyat, çocuk bezi için sabit fiyat önerisi öne çıkanlar arasında.

Ekonomi

23.01.2024, 19:08

AK Parti kurmayları enflasyonla mücadelede çözüm önerileri üzerine çalışıyor. Bu önlemlerden biri de yıl sonuna kadar vatandaşların en çok kullandığı 20 ürünün belirlenip fiyat sabitleme uygulamasına geçilmesi. Peki, sabit fiyat uygulaması kapsamında hangi ürünlerin fiyatları sabitlenecek? İşte detaylar.

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

HANGİ ÜRÜNLERİN FİYATI SABİTLENECEK?

Yıl sonuna kadar fiyatı sabitlenecek ürünler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sabitleme uygulamasına göre, örneğin; 16 liraya satılması gereken ürünün rafta yıl boyunca 10 liraya satılması sağlanacak. Aradaki 6 liralık farkı devlet üreticiye sübvansiyon yaparak zararı önleyecek. 

TRHaber, Ankara kulislerinden yansıyan bilgiler ışığında hangi ürünlerin fiyatının sabitleneceğini belirledi. İşte fiyat sabitlemesi uygulanacak ürünlerin listesi:

Kırmızı et
Süt 
Yumurta
Makarna
Yağ
Şeker 
Tuz
Pirinç 
Peynir
Bulgur
Kuru fasulye
Nohut
Çay
Salça
Mercimek
Margarin
Bebek bezi 
Tuvalet kağıdı
Domates
Soğan

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading