Yandex Metrica

Ev satın almak artık hayal değil! O bankadan dikkat çeken taksit tablosu: 240 ay vadeli 1,5 Milyon TL konut kredisi!

Ev satın almak artık hayal değil! O bankadan dikkat çeken taksit tablosu: 240 ay vadeli 1,5 Milyon TL konut kredisi!

Ev sahibi olmak isteyenler konut kredileriyle ilgili kampanyaları araştırma yapmaya devam ediyor Konut kredisi çekmek için bankaların maliyetlerindeki son durumları inceleyenler kendilerine en uygun imkanı sağlayan bankalardan faydalanmak istiyor.       

Ekonomi

24.04.2024, 16:06

Yeni bir ev satın alma hayali kuranlara garanti BBVA 240 ay vadeli konut kredisi veriyor. 240 ay vadeli 1,5 Milyon TL konut kredisiyle ilgili tüm detaylarda belli oldu. 

Uzman isim canlı yayında açıkladı: Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Uzman isim canlı yayında açıkladı: Asgari ücrete Temmuz ayında zam... Haberi Görüntüle

20 YIL VADELİ KREDİ 

Konut kredisi çekmek için bankalara başvuru yapanlar 120 aya kadar yani 10 yıla kadar vade imkanından faydalanabilirler. Ancak Garanti BBVA oldukça farklı bir uygulama yapıyor. Mortgage kapsamında verilen bu konut kredisi ile vade süresi 240 aya kadar yükseliyor.

Ticaret Bakanlığı duyurdu: Tavuk etine ihracat yasağı geldi! Ticaret Bakanlığı duyurdu: Tavuk etine ihracat yasağı geldi! Haberi Görüntüle

KONUT KREDİSİNİN AYLIK FAİZİ NE KADAR? 

Garanti BBVA tarafından 240 ay vadeli konut kredisi için talep edilen aylık faiz de belli oldu.  Buna göre müşterilerin 20 yıl vadeli konut kredileri aylık yüzde 3,80 oranında faiz ile hesaplanıyor. Bu faiz oranı ile konut kredisi çekecek olanlar piyasa ortalamasında bir faiz oranı ile karşılaşmış oluyorlar. Bankaların kredi faizlerinin yükselmeye devam ettiği bu süreçte Garanti BBVA'dan bu konut kredisi çekmek avantajlı olabiliyor.

TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: Net tarih verdi TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: Net tarih verdi Haberi Görüntüle

 TAKSİT HESAPLAMASI

Garanti BBVA 20 yıl vadeli konut kredisi için taksit tablosu da belli oldu. Bu kredinin maliyeti aylık yüzde 3,80 oranında faiz ile yapılıyor. 240 ay vadeli 1,5 Milyon TL konut kredisi çekilmesi durumunda müşteriler bankaya aylık 57.007 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 13,6 Milyon TL'yi buluyor. Müşteriler çekecekleri bu kredi için bankaya toplamda 23.419 TL tutarında masraf ödüyorlar.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading