Yandex Metrica

Uzman isim canlı yayında açıkladı: Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi?

Uzman isim canlı yayında açıkladı: Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi?

Milyonlarca çalışan vatandaşın gündeminde tek bir soru var 'Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi? Enflasyon karşısında asgari ücretin 2024 yılında ikinci bir zam alıp alamyacağı merak konusu olurken vatandaşlar, derin bir nefes almak istiyor. Bunun üzerine milyonları sevindirecek bir haber canlı yayında duyuruldu. Peki Asgari ücrete zam gelecek mi? 

Ekonomi

21.04.2024, 20:30

Enflasyon rakamlarının açıklamasının ardından milyonlarca vatandaş asgari ücrete ikinci bir zam gelecek mi? sorusuna net bir cevap arıyor.

Temmuz 2024 asgari ücrete ikinci bir zammın gelip gelmeyeceği merak konusu olurken resmi bir açıklama bekleyen vatandaşlar, Mart ayı enflasyon oranlarının açıklanmasıyla birlilte yapılacak zam miktarini öğrenmiş oldu.

Bu açıklamanın arından milyonlarca çalışan heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Peki, 2024’te asgari ücret ikinci kez zamlanacak mı? Temmuz 2024’te asgari ücrete ne kadar zam yapılacak?

Cebinde 5000 TL'si olan arsayı alır: TOKİ'den 33 ilde KDV'siz arsa satışı başladı Cebinde 5000 TL'si olan arsayı alır: TOKİ'den 33 ilde KDV'siz... Haberi Görüntüle

ZAM AÇIKLAMASI

Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen asgari ücret zammının arından vatandaşlar, alım güçlerinin giderek azaldığını öne sürüyor. Bu kapsamda asgari ücrete gelecek ikinci zam haberi yakından takip edilmekte.

Temmuz ayında asgari ücrete ikinci bir zammın gelip gelmeyeceği araştırılırken SGK Uzmanı Sevinç, canlı yayında yapmış olduğu açıklamada, Temmuz ayında yapılacak ikinci zam miktarını kamuoyuyla paylaştı.

Gram altın güne düşüşle başladı: 22 Nisan Pazartesi güncel altın fiyatları Gram altın güne düşüşle başladı: 22 Nisan Pazartesi güncel altın... Haberi Görüntüle

TEMMUZ AYINDA ASGARİ ÜCRETE ZAM GELECEK Mİ?

Temmuz 2024 asgari ücret zammıyla ilgili olarak Sevinç, asgari ücretlilerin beklentilerinin karşılanabileceğini belirtti. Çünkü altı ayda bir artan enflasyona göre asgari ücretin güncellenmesi gerektiğini ifade etti. Bu yılki enflasyonun %25 ila %30 arasında açıklanması bekleniyor.

23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık mı, kapalı mı? Bankalar çalışacak mı? 23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık... Haberi Görüntüle

TEMMUZ'DA ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK?

Uzman isim, eğer Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmazsa, ekonomik koşulların daha da zorlaşacağını ve asgari ücretin en az 21.252 TL ile 22.102 TL arasında olması gerektiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading