Yandex Metrica

Ev sahipleri dikkat! 7000 TL cezası var: Son tarihi kaçırırsanız ödeme yapmanız gerekecek

Ev sahipleri dikkat! 7000 TL cezası var: Son tarihi kaçırırsanız ödeme yapmanız gerekecek

 Emlak vergisi son ödeme tarihi Mayıs ayının da gelmesiyle merak edilen konulardan biri haline geldi.  Yılda iki eşit taksit halinde ödenen emlak vergilerini cezalı duruma düşmemeniz için belirlenen tarihlerde ödeme yapılması gerekiyor.  Eğer ödeme tarihini kaçırırsanız 7000 TL ceza ödemek zorunda kalabilirsiniz. 

Ekonomi

02.02.2024, 09:24

Belediyeler tarafından tahsil edilen emlak vergisi, taksitli ya da tek seferde belirlenen tarihlerde ödenebiliyor. Ayrıca ödeme e-Devlet üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Tapu sahipleri için son tarihin yaklaşması ile birlikte ödeme yapılmaması durumunda cezasının ne kadar olduğu merak ediliyor. 

Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor Haberi Görüntüle

7000 TL CEZA

Emlak vergisi taksit süresince ödeme yapmayan tapu sahipleri 7 bin TL'den daha fazla ceza ödemesi yapmak zorunda kalacak. 

SGK, Avrupa Birliği destekli projesini duyurdu! 7 bin anneye ve bakıcıya 325 avro destek! İşte başvuru şartları ve detayları... SGK, Avrupa Birliği destekli projesini duyurdu! 7 bin anneye ve... Haberi Görüntüle

SON TARİH 31 MAYIS

Emlak vergisi ödemelerinin Mayıs ayı sonuna kadar yapılması gerekiyor. Emlak vergisini taksit şeklinde ödeyecek kişiler ilk taksitlerini Mart ayı başlangıcından Mayıs ayı sonuna kadar yapmak zorundadır. Emlak vergisi ikinci taksitleri ise Kasım ayının son gününe kadar yapılabiliyor. 31 Mayıs tarihine kadar taksit ödemelerini yapmayan tapu sahipleri 7 bin TL üstünde ceza ödemesi yapıyor. Ceza ödemeleriyle karşı karşıya kalmak istemeyen tapu sahiplerinin tarih bitmeden vergi ödemelerini yapması gerekiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading