Yandex Metrica

Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor

Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor

Getir adlı sipariş uygulaması, Avrupa pazarından çekilmeye yönelik hazırlıklar yapıyor. Bu kararın yaklaşık 1500 çalışanı etkileyeceği belirtiliyor. Şirket, zararlarını azaltmak amacıyla İtalya ve İspanya gibi bir dizi ülkeden de çekilmiş durumda.

Ekonomi

03.05.2024, 22:48

Sky News'in haberine göre, market teslimat uygulaması Getir, İngiltere, Almanya ve Hollanda gibi üç Avrupa pazarından çekilmeye hazırlanıyor. Bu kararın Getir'in İngiltere dahil olmak üzere 1500'den fazla çalışanını etkileyeceği belirtiliyor.

Altın yükselecek bankalar çökecek! Çılgın tahmin geldi: Ona yatırım yaparsanız kurtulursunuz Altın yükselecek bankalar çökecek! Çılgın tahmin geldi: Ona yatırım yaparsanız... Haberi Görüntüle

RAKİP FİRMALAR TARAFINDAN SATIN ALINIYOR

Kaynaklar, henüz kesin bir karar alınmadığını belirtiyor ve bu sürecin varlıkların satışını ya da iflası içerebileceğini dile getiriyor. İki yıl önce yaklaşık 12 milyar dolar değerinde olan Getir'in mali sıkıntı yaşayan rakipleri tarafından satın alınmaya çalışıldığı biliniyor.

Şirket, zararlarını azaltmak amacıyla İtalya ve İspanya gibi bir dizi ülkeden çekilmiş durumda. Getir, Mubadala'nın yanı sıra Sequoia Capital ve Tiger Global gibi önde gelen teknoloji yatırımcıları tarafından da destekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading