Yandex Metrica

Ev sahibi olmak isteyenlere yeni fırsat! 62 bin TL'niz varsa bu eve sahip olabilirsiniz: İşte o dairenin özellikleri...

Ev sahibi olmak isteyenlere yeni fırsat! 62 bin TL'niz varsa bu eve sahip olabilirsiniz: İşte o dairenin özellikleri...

Ev satın almak istenleri sevindiren haber İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası'nın Ankara'da satışa çıkardığı bu evi sadece 62 bin TL ödeyerek satın alabilirsiniz.

Ekonomi

23.01.2024, 20:51

Ankara’da ev satın almak isteyenleri sevindirecek haber İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası gayrimenkul satış duyurusunda bulundu. Yayınlanan ilanda evin genel özelliklerine de yer verildi. Almak isteyenler için ise teminat bedeli 62 Bin 500 TL olarak açıklandı.

İş Bankası Keçiören’de gayrimenkul satışı yapacağını açıkladı. Banka başvurular hakkındaki açıklamasında, “Taşınmaza teklif verebilmek için en yakın Türkiye İş Bankası A.Ş. Şubesi’ne başvurulması ve taşınmazın ilan edilen Başlangıç Bedelinin %5’i tutarındaki teminatın (teklif teminat bedelinin) “Teklif verenin adı ve soyadı/unvanı, taşınmazın ada, parsel bilgisi ve teminat bedeli” açıklaması ile yatırılması ve şube nezdinde doldurulacak Türkiye İş Bankası A.Ş. Taşınmazları Satış Şartnamesi’nin ve Satış Teminat Taahhütnamesi ve Taahhütnamenin her sayfasının okunup imzalaması gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.

Kendi işini kurana hibe desteği! 500 bin TL'ye kadar çıktı: Bakanlık duyurdu Kendi işini kurana hibe desteği! 500 bin TL'ye kadar çıktı:... Haberi Görüntüle

DAİRENİN ÖZELLİKLERİ

Daire başlangıç bedeli 1 Milyon 250 Bin TL olarak açıklandı. Teminat bedeli ise 62 Bin 500 TL olarak bildirildi. Güçlükaya Mahallesi, Ezine Sokak, Bina No:13, Kat :1.Bodrum No:2 Keçiören / Ankara adresinde bulunmaktadır. Taşınmazın konumlu olduğu bina 1998 yılında inşa edilmiş olup, 1 bodrum+zemin+2 normal+çatı kattan oluşmaktadır. Konu taşınmaz 1bodrum katta yer alıp, 3+1 oda hacimli, 104 m2 kullanım alanlıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading