Yandex Metrica

EPDK ve BOTAŞ yeni yıla zam haberleriyle girdi!

EPDK ve BOTAŞ yeni yıla zam haberleriyle girdi!

BOTAŞ yeni yılın ilk gününde zam haberini duyurdu. 2022 itibariyle elektrik faturalarında da kademeli tarife sistemine geçildi. Ayrıca elektrik fiyatlarına da yüzde 50 ila 125 arası zam geldi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:34

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) 1 Ocak 2022'den itibaren geçerli olacak zamlı gaz fiyatlarını açıkladı.

Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Çok sert düşecek! Uzman isimden borsa ve gayrimenkul uyarısı Haberi Görüntüle

BOTAŞ'TAN YENİ YIL ZAMMI

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada, "Konutlarda kullanılan doğal gazın satış fiyatında yüzde 25, elektrik üretimi için kullanılan doğal gazın satış fiyatında yüzde 15, elektrik üretimi haricinde kullanılan doğal gazın satış fiyatında yüzde 50 oranında artış yapılmıştır." denildi.

Vatandaşın boykot çağrısına Erdoğan'dan cevap geldi: Fahiş fiyatla mücadele dönemi başlıyor Vatandaşın boykot çağrısına Erdoğan'dan cevap geldi: Fahiş fiyatla mücadele dönemi... Haberi Görüntüle

ELEKTRİKTE KADEMELİ TARİFE SİSTEMİNE GEÇİLDİ 

Elektrikte kademeli tarife kapsamında mesken aboneleri için aylık 150 kilovatsaate kadar olan tüketim miktarları için 150 kilovatsaate kadar kilovatsaat başına 1 TL 37 kuruş, 150 kilovatsaatin üstü için ise 2 TL 6 kuruş olarak belirlendi. 

Elektrik tüketimi 150 kilovatsaat altı olanlara yüzde 50, üstü olanlara ise yüzde 125 zam geldi. 

23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık mı, kapalı mı? Bankalar çalışacak mı? 23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık... Haberi Görüntüle

GÜVENCE BEDELLERİ AÇIKLANDI 

EPDK'nin Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, Elektrik Piyasası Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği kapsamında 1 Ocak'tan itibaren geçerli güvence bedelleri belirlendi.

Karara göre, güvence bedelinde sanayi ve ticarethane için kilovatsaat başı birim bedeli 129,6 lira, mesken için 45,6 lira, şehit aileleri ve muharip gaziler için 22,8 lira, tarımsal sulama, aydınlatma ve diğer abone grubu için 61,5 lira oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading