Yandex Metrica

Sitede Ara

Emekliye 8 bin TL intibak zammı! SSK, Bağ-kur ve EYT'liye yeni müjde geldi

Emekliye 8 bin TL intibak zammı! SSK, Bağ-kur ve EYT'liye yeni müjde geldi

Milyonlarca emeklinin uzun zamandan beri beklediği düzenleme için düğmeye basıldı. SKK, Bağ-Kur ve EYT emeklisine intibak zammı çok yakında gelebilir. Peki emeklilere kaç TL intibak zammı yapılacak, ne zaman maaşlara yansıyacak?

Ekonomi

03.05.2024, 18:35

Ekonomi yöneticilerine "Emeklileri üzmeyin" talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 milyon emeklinin beklediği intibak zammının altına imza atmaya hazırlanıyor. Seçim sonrasına sarkan intibak zammı düzenlenmesinden sona yaklaşıldı. 

Yatırımcıların beklediği gün geldi: ABD Merkez Bankası FED faiz kararını açıklayacak! FED faiz kararı ne olur? Yatırımcıların beklediği gün geldi: ABD Merkez Bankası FED faiz kararını... Haberi Görüntüle

BAKAN IŞIKHAN DUYURDU

Temmuz ayında ciddi bir zam artışı bekleyen emeklilere intibak zammı müjdesi geliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliler için yeni destek paketi hazırlandığını ve nisan ayında duyurulacağını aktarmıştı.

Rakıya zam mı geliyor 2024? Cuma günü rakıya zam mı gelecek? Rakıya zam mı geliyor 2024? Cuma günü rakıya zam mı... Haberi Görüntüle

EMEKLİ KARTI GELİYOR

Bu açıklamaların ardından heyecanlanan emeklilere bir müjde daha veren Bakan Işıkhan, emeklilerin ücretsiz ulağım, gıda, giyim, ve diğer sosyal destekler ile destekleneceğini duyurmuştu. Bu düzenleme için de Mayıs ayını işaret eden Işıkhan, emekli kartı uygulamasının emeklileri rahatlatacağını ifade etmişti.

Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? ABD verileri bugün piyasayı belirleyecek Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? ABD verileri bugün piyasayı... Haberi Görüntüle

İNTİBAK ZAMMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

2024 yılı emeklilerin yılı olacak diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere yönelik dev adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak 16 milyon emeklinin beklediği intibak zammı için rakam belli oldu. 

BAT grubu sigaralara zam geldi mi 6 Mayıs? Dunhill, Kent, Lucky Strike, Rothmans, Winfield paket fiyatları ne kadar oldu? BAT grubu sigaralara zam geldi mi 6 Mayıs? Dunhill, Kent,... Haberi Görüntüle

İNTİBAK ZAMMI NE KADAR, KİMLERİ KAPSIYOR?

Emeklilere ara zamdan önce 8 bin TL intibak zammı geliyor. İntibak zammı 2000 yılından sonra emekli olan vatandaşları kapsayacak. Bu zamla birlikte Aradaki gelir adaletsizliğinin önüne geçilmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading